@Monialka: Jest wiele ciekawych tego typu miejsc tylko są pochowane po podwórkach i bramach często zamkniętych, nie udało mi się nałożyć granic getta na google maps bo by się więcej odwiedziło, ale i tak całkiem spoko poranna wycieczka
Ale jak chcesz się przejść wzdłuż granic getta, to polecam sobie narysować granicę getta w .gpx i wrzucić do aplikacji Locus Map (gdzie są mapy OSM lub UMP).
@rzwirq2032: Dzięki, na pewno się przyda, nie ogarnąłem tego wcześniej, a na telu na szybko to ciężko, miałem to gdzieś kiedyś zapisane, ale nie przygotowałem się zbytnio (╯︵╰,)
Zobaczcie co odwaliło ABC/NBC. Trump jest wyższy od Kamali o 30 centymetrów. A wygląda na tak samo wysoką a w niektórych momentach nawet na troxhę wyższą XD Tak ustawili kamery. Można rozpoznać to też po wysokości mikrofonów, które są przecież w takiej samej odległości od ust. #trump #usa #debata
Ale zajebiste! To tam jeszcze stoi?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ale jak chcesz się przejść wzdłuż granic getta, to polecam sobie narysować granicę getta w .gpx i wrzucić do aplikacji Locus Map (gdzie są mapy OSM lub UMP).