Mirki ale dziś szykuje się inba. Już od dłuższego czasu podejrzewałem że mój obecny (jeszcze) #rozowypasek może mieć #bolecnaboku. Później wracanie do domu, zabieranie ze sobą telefonu do łazienki, ciągłe wychodzenie do "koleżanek" w weekendy, czy coraz rzadszy #seks. No i w środę leżeliśmy sobie w łóżku, ja czytam książkę, ona na telefonie, aż wkoncu zauważyłem że ona zasnęła z odblokowanymi telefonem w ręku. Wiem że niby tak się nie robi, ale chciałem zobaczyć czy jest coś na rzeczy i wszedłem na messengera. No i #!$%@? oczywiście, ostatnie wiadomości to ja, koleżanka i jakiś typ o imieniu Robert. Nie powiem że #!$%@?łem się potężnie, wiadomości z tym typem były straszne, pisała co mu to nie zrobi jak spotkają się w weekend, jaka to jest napalona. Nie wiem jak można pisać takie rzeczy, leżąc obok osoby którą podobno się kochało. #!$%@?łem się potężnie, ale doszedłem do wniosku że po prostu #!$%@? jej z mojej kawalerki na zbity to nie jest dobry plan, i podszedłem do tego trochę mądrzej :) I tutaj wkracza plan urodziny. Już dziś wieczorem spotykamy się w jej domu z rodzicami, dziadkami, wujkami na imprezie z okazji jej urodzin. Ja szczerze mówiąc prezent już mam :) gdy będziemy wszyscy wręczać prezenty dam jej kopertę (pewnie pomyśli że jakieś bony do spa) a tam będzie paręnaście screenshotow z jej rozmowami z #!$%@? robercikiem. Oczywiście nakłonie ją do przeczytania na głos, bo przecież niech mama czy babcia dowiedzą się jaką mają córkę. Jeśli nie będzie chciała sam przeczytam, a po wszystkim po prostu wyjdę, nie dziękując za nic. Impreza urodzinowa ma być dzisiaj o 18, ona już od rana szykuje się i nie może się doczekać. Też sam nie mogę się doczekać aż nie będę musiał oglądać jej twarzy dzień w dzień. Wszystkich plusujscych wołam dziś o 22 i opowiem jaka była jej reakcja i rodziny. Życzcie mi powodzenia. #zwiazki #logikarozowychpaskow #zdrady
@kacper635 sam przeczytaj jak nie będzie chciała a potem lincz i gnojenie niech poczuje że ci na niej zależy a nic tak nie przywraca uczuć jak solidny #!$%@? ( ͡º͜ʖ͡º)( ͡º͜ʖ͡º)( ͡º͜ʖ͡º)(╥﹏╥)
@kacper635: Musisz mieć smutne życie, skoro bawi cie kopiowanie starych zarzutek dla plusów na portalu z memami o papaju. Oprócz tego pluje na wszystkich którzy to plusowali, bo są idiotami, co karmią trolle.
@macias-mackowiak dobrze dobrze, a teraz idź panie arystokrato i pooglądaj coś na poziomie, jakąś sztukę teatralną a nie siedź na portalu z memami o papieżu. No i pewnie, zamiast jakiejś fajnej pasty lepiej wrzucać wpisy typu zaplusuj to dowiesz się jakimś rodzajem jabłka dziś jesteś albo cyfra plusa powie ci z którą azjatka idziesz dziś do łóżka, czy chociażby wpisy że trzeźwi plusuja a nejebusy śpią dalej, i jedno i to
@kacper635: Ale ja lubię memy o papaju. Nie lubię tylko takich atencjuszy jak ty śmierdzielu. Nowa, świeża zarzutka jeszcze by uszła, ale ile #!$%@? razy można kopiować to samo?
@kacper635: każda zarzutka jest kopią zarzutki, i ona jest kopią zarzutki i kopią zarzutki. Zarzutkujemy tym czego nie mamy, żeby zaimponować ludziom których nie znamy, dla atencji której nie potrzebujemy.
Mirki ale dziś szykuje się inba. Już od dłuższego czasu podejrzewałem że mój obecny (jeszcze) #rozowypasek może mieć #bolecnaboku. Później wracanie do domu, zabieranie ze sobą telefonu do łazienki, ciągłe wychodzenie do "koleżanek" w weekendy, czy coraz rzadszy #seks. No i w środę leżeliśmy sobie w łóżku, ja czytam książkę, ona na telefonie, aż wkoncu zauważyłem że ona zasnęła z odblokowanymi telefonem w ręku. Wiem że niby tak się nie robi, ale chciałem zobaczyć czy jest coś na rzeczy i wszedłem na messengera. No i #!$%@? oczywiście, ostatnie wiadomości to ja, koleżanka i jakiś typ o imieniu Robert. Nie powiem że #!$%@?łem się potężnie, wiadomości z tym typem były straszne, pisała co mu to nie zrobi jak spotkają się w weekend, jaka to jest napalona. Nie wiem jak można pisać takie rzeczy, leżąc obok osoby którą podobno się kochało. #!$%@?łem się potężnie, ale doszedłem do wniosku że po prostu #!$%@? jej z mojej kawalerki na zbity to nie jest dobry plan, i podszedłem do tego trochę mądrzej :)
I tutaj wkracza plan urodziny. Już dziś wieczorem spotykamy się w jej domu z rodzicami, dziadkami, wujkami na imprezie z okazji jej urodzin. Ja szczerze mówiąc prezent już mam :) gdy będziemy wszyscy wręczać prezenty dam jej kopertę (pewnie pomyśli że jakieś bony do spa) a tam będzie paręnaście screenshotow z jej rozmowami z #!$%@? robercikiem. Oczywiście nakłonie ją do przeczytania na głos, bo przecież niech mama czy babcia dowiedzą się jaką mają córkę. Jeśli nie będzie chciała sam przeczytam, a po wszystkim po prostu wyjdę, nie dziękując za nic.
Impreza urodzinowa ma być dzisiaj o 18, ona już od rana szykuje się i nie może się doczekać. Też sam nie mogę się doczekać aż nie będę musiał oglądać jej twarzy dzień w dzień.
Wszystkich plusujscych wołam dziś o 22 i opowiem jaka była jej reakcja i rodziny.
Życzcie mi powodzenia.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #zdrady
@kacper635: tu nawet śmiechłem, wybitne dzieło, normik powie że bajt a koneser zauważy smaczki
Oprócz tego pluje na wszystkich którzy to plusowali, bo są idiotami, co karmią trolle.
No i pewnie, zamiast jakiejś fajnej pasty lepiej wrzucać wpisy typu zaplusuj to dowiesz się jakimś rodzajem jabłka dziś jesteś albo cyfra plusa powie ci z którą azjatka idziesz dziś do łóżka, czy chociażby wpisy że trzeźwi plusuja a nejebusy śpią dalej, i jedno i to