Aktywne Wpisy
lunaexoriens +107
"Podobają nam się naturalne kobiety, a nie glonojady", "po co kobiety sobie to robią" itd. A jak kobieta po czterdziestce pokaże się bez makijażu, to nagle piwniczaki odkrywają, że starzenie się istnieje.
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
mickpl +570
TVN w Faktach obszerny materiał o kredytach 0% i tym, że 1/3 wpłat na kampanię KO pochodziła od deweloperów.
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
Mam możliwość "kupienia" działki w okolicach #minskmazowiecki wiem ze teraz to straszna dziura.
Oczywiście nie Mińsk( ͡° ͜ʖ ͡°) tylko ta dzialka.
Tam nawet drogi nie ma utwardzonej.
Ale tak w perspektywie 30 lat to w którym kierunku będzie rosnąć warszawa?
Są jakieś plany?
#nieruchomosci
"kupić" w cudzysłowie bo sytuacja jest skomplikowana i będzie wymagała czasu i kasy.
serio
Któremu wierzyć?
Za oba zapłacone.
@Sl_w_k_1: w którym by nie rosła, to nadal będzie wypizdów. tzn jeśli Ty nie potrzebujesz na co dzień bywać w Wwie to może i nie problem, ale jeśli myślisz o dzieciach, to będą albo skazane na długie i upierdliwe dojazdy pociągami do szkół w Warszawie, albo ugrzęzną w lokalnych gimnazjach i liceach i wyrosną na przegrywów (
Rozbieżność wynika z tego że xa jedną wycenę płaciłem ja za druga sprzedający ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Sl_w_k_1: Nie wiem dlaczego, przeczytaj. IMO albo czegoś nie zrozumiałeś albo p--------z, takie rozbieżności nie są możliwe.
@Sl_w_k_1: Obaj mówią o tej samej działce? Przecież to jakiś absurd. Jaka to działka, budowlana, rolna? Od której strony miasta? Jaki jest plan zagospodarowania przestrzennego, co na tej działce można postawić? Jakie są przyłącza? Ile do centrum Mińska? Budowlane działki na bliskich obrzeżach Mińska chodzą w okolicach 100 000/150 000 zł/tysiąc metrów.
Trzeba dojechać kilka km do Mińska.
Cholera wie jaki ma stan bo jest w otulinie czegos tam i mam dwa różne papiery co do stanu.
Nikt ci nie odpowie co bedzie za 30 lat.
Ale podobno na nieruchomosciach nigdy sie nie traci, wiec kupuj kupuj. Taniej nie bedzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Sl_w_k_1: Gdy byłem jeszcze młody moja mama miała okazję kupić działkę w Cegłowie (10 km od Mińska) do której nie było drogi utwardzonej a od najbliższych zabudowań był0 800 metrów. 14000k pln w 2004 roku. Byłem trzy tygodnie temu na sąsiedniej działce i wszystkie na tej ulicy były zabudowane i wyprzedawały się po 60k - 100k pln
Dxieki
Cena 1 000 000 to za działkę 10 000metrów z dobrym dojazdem na autostradę i z planem