Aktywne Wpisy
djpatri +35
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Lukardio +48
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
Witam państwa bardzo serdecznie, 07:02:00, Piątek, 12 marca 2021. Imieniny: Grzegorza, Justyna, Alojzego. Słońce wstało dziś o 06:09. Korzystajmy bo dziś poświeci przez 11 godzin i 34 minuty, w zenicie znajdzie się o 11:56 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 17:43. Ciemna noc zapadnie o 19:01, ale gwiazd można wypatrywać od 18:19.
Cześć!
Piątek, więc jest dobrze. Życzę smacznego i pysznej kawy lub herbaty. Dużo uśmiechu i humoru najlepszego. Miłego dnia, Hej!
Dzisiaj ode mnie Oranżada
Miłego dnia, uważajcie na siebie! Reklamy znowu uznały, że mam więcej lat, niż mam.
Reklama dnia poniżej.
Udanego dnia Wszystkim!
@bolorollo zdrówka, może grypa zwykła? Sama w sobie grypa nie covidowa może być dość dokuczliwa
Dzisiaj trochę spóźniony, ale musiałem odpisywać na maile. Kawusia już wypita, projekt mieszkania prawie skończony i wybrany.
Dostałem zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną do giganta software'owego...
Dzieje się. Tylko to grypsko mogło by się już skończyć.
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Velixowski @Wejszlo @wynalazek_one @zawodowi3c @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @TullamoreD @unizony_czlonek @slabehaslo @Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu @Berkel_88 @bibr @piupiulaserem @Mosiondz @Pshemeck
@bolorollo niezależnie od
@micke: @Wejszlo: @Jurgen_Van_Beethoven: @algus: @rajjj: @unizony_czlonek: @Dddkop: @buczubuczu: @mobutu2: @Dziesion: @Sikorka2017: @wyinwidualizowany: @Pjotsze: @shitty_support: @slabehaslo
Dzień dobry (。◕
Ostatnimi czasu coś humor nie gitówa, więc dzisia wieczorkiem zjem sobie pitce, wypiję piwko i obejrzę jakąś komedię.
Mam nadzieję, że u was wszystko jest ok ( ͡° ͜ʖ