Wpis z mikrobloga

@Darksed: trójbojarze w latach 70 mogli się uczyć od dwubojarzy to by robili wyciskanie stojąc 236,5kg zamiast leżeć w 10 koszulach na ławkach robiąc po 200kg ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Eeee przecież największe nagrody to nie tylko big dogs ale nawet teraz nowe The Showdown z 2020 i 2021; a wcześniej animal cage i bardziej z mojej obserwacji idzie to w tym kierunku - turniejów na zaproszenie.

@Kasahara: To musisz baczniej obserwować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@DywanTv:

No to zmienia, ze k---a nie xDDDD. Bo teraz d-------s jak Morawiecki, że będą nizsze podatki
Jakoś inne się odbyły xD nawet w/w
Jak rozdadzą te 250 k funtów daj znać; bo że "kiedyś może i gdzieś rozdadzą to - xD"
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kasahara: Co Ty gadasz, weź się zastanów. Największą federacja i największa firma związana z trojbojem na pewno robią ludzi w konia organizując chyba największy tego typu event w historii, chociaz oglaszali już datę, miejsce, listę zawodników itd xDD
Nie wiem nawet jak tu się inaczej odnieść, bardzo głupie jest to co napisałeś xD

Olimpijczykom też napisz ze nie wierzysz, że dostaną medale, bo przełożyli olimpiade że względu na pandemie i
  • Odpowiedz
@Kasahara: Zdajesz sobie sprawę ile kasy sponsorzy musza ładować w IPF i jakiego rodzaju to są kwoty? Że zawodnicy nic z tego nie dostają to inna sprawa. IPF to całkiem spora organizacja, bez porównania do osób, które organizują jednodniowe zawody raz w roku. Czy komuś się podoba IPF i pokrewne, czy nie to taka jest prawda i trzeba być naprawdę idiotą, żeby tego nie rozumieć.
  • Odpowiedz
@urak666: Jak wyżej ^_^ myślę, ze rządy różnych krajów lub nawet i zwiazki sportowe powazniejszyscy dyscyplin (n. FIFA) to jeszcze większa organizacje :) i wiele zapowiedzi jest pięknych. Rzeczywistość weryfikuje. Jak będzie to spoko, zwracam honor. Póki co nie ma. I trzeba być naprawdę idiotą, aby tego nie rozumieć :)
  • Odpowiedz
@urak666:

Proszę bardzo.

Czy w dotychczasowych pojedynczych eventach do 2020 roku IPF rozdawał większe pule nagród aniżeli prywatne eventy z wyższej półki? (Jeszcze z uwzględnieniem rozbicia na 30 kategorii IPF vs mniejsze ilość gdzie indziej).

Tak/Nie.
  • Odpowiedz
@urak666:

To Wy nie czytacie ze zrozumieniem.

Bo ja napisałem ,że najwyższe nagrody rozdano póki co gdzie indziej.
A wy wyjeżdżacie zapowiedzią IPF (która na dodatek się nie odbyła)
  • Odpowiedz