Aktywne Wpisy

Krolowa_Nauk +419
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację

lakukaracza_ +108
#powodz Serce pęka
źródło: pieseksmutek
Pobierz

@Kasahara: To musisz baczniej obserwować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_16154946843ZR9izQrKZ1WC94OtZ1SYj.jpg
Pobierz"will be"
Ale z tego co pamiętam się nie odbyło? xD
No to zmienia, ze k---a nie xDDDD. Bo teraz d-------s jak Morawiecki, że będą nizsze podatki
Jakoś inne się odbyły xD nawet w/w
Jak rozdadzą te 250 k funtów daj znać; bo że "kiedyś może i gdzieś rozdadzą to - xD"
Nie wiem nawet jak tu się inaczej odnieść, bardzo głupie jest to co napisałeś xD
Olimpijczykom też napisz ze nie wierzysz, że dostaną medale, bo przełożyli olimpiade że względu na pandemie i
Nie obchodzi mnie. Nie odbyły się :)
Więc ja mam racje. :) - bo śmiało podaj te prize poole z IPF dotychczasowe. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak się
PROSTE PYTANIE CZY IPF ROZDAŁ DOTYCHCZAS WIEKSZE NAGRODY PODZIELONE NA NAJWYŻSZE MIEJSCE ANIZELI W/W EVENTY CO DAŁEM?
TYLKO DWIE
Proszę bardzo.
Czy w dotychczasowych pojedynczych eventach do 2020 roku IPF rozdawał większe pule nagród aniżeli prywatne eventy z wyższej półki? (Jeszcze z uwzględnieniem rozbicia na 30 kategorii IPF vs mniejsze ilość gdzie indziej).
Tak/Nie.
To Wy nie czytacie ze zrozumieniem.
Bo ja napisałem ,że najwyższe nagrody rozdano póki co gdzie indziej.
A wy wyjeżdżacie zapowiedzią IPF (która na dodatek się nie odbyła)