Aktywne Wpisy
pearl_jamik +178
Niech ktoś wytłumaczy dlaczego ludzie z wyższym wykształceniem, elita narodu, z wysokim ego, programiści stopnia najwyższego zostawiają po sobie w kiblu w biurze obesrany kibel?
#pracbaza #praca #pytanie #pytaniedoeksperta #programista15k
#pracbaza #praca #pytanie #pytaniedoeksperta #programista15k
#psy Mirki, jaką rasę psa doradźcie na pierwszego psa? Planuje wziąć na wiosnę ale już nie wiem. Myślałam o dalmatyńczyku, ale jest mało hodowli. Potem wymyśliłam białego owczarka szwajcarskiego, niby spoko jak na 1 psa, wszyscy mówili, a spotkałam się z panią co takiego ma na spacer, i trochę mnie zniechęciła (w sumie to dobrze, że nie słodziła tylko). Teraz mi chodzi po głowie chyba trochę mniejszy pies, zastanawiam się nad owczarkiem
Na druga polowe marca planowany jest kluczowy patch 1.2 jezeli naprawi wiekszosc bledow to zacznie sie promocja mulit i darmowych dlc. Na kwiecien planowane jest zeznanie za Q4 wiec ogloszą ze zarobili na czysto ponad miliard.
Tylko tersz kluczowe pytanie do ilu jest w stanie wzrosnąć kurs
#gielda
@szaldr: przez 2 miesiace byli w stanie ogarnac patcha, który naprawi błędy, których nie byli w stanie wyeliminowac w czasie kilku lat produkcji?
Kolego. To jeszcze nie jebło do końca a ty pytasz do ilu wzrośnie kurs?
To ci napisze już teraz. Wg mojej prognozy kurs wzrośnie do 180zl po obu pozytywnych incydentach.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Co do egzemplarzy to 13 milionow uwzględniając zwroty