Testowałam dzisiaj te pankejki w proszku. Żeby je przygotować wystarczy tylko mleko lub woda. Ja dodałam mleko - robiłam według instukcji i wyszły za suche więc polecam dać więcej mleka + Dobry smak, słodkie + Sycące, przez kilka kolejnych godzin nie byłam głodna
Z podanej gramatury w instrukcji wychodzi 6 małych pankejków. Smażyłam na suchej patelni, nic się nie przykleiło
Ogólnie polecam, bardzo szybka opcja na śniadanie. A z tym kremem o którym przed chwilą pisałam to w ogóle niebo
@Astygmatyk mam ten smak. Porównałabym do słodkiego mleka w proszku takiego do ciast typu milkyway. Ja lubię tego typu rzeczy więc mi bardzo smakuje. Wiem że niektórzy mówią że mdły, ale to już zależy kto co lubi
- robiłam według instukcji i wyszły za suche więc polecam dać więcej mleka
+ Dobry smak, słodkie
+ Sycące, przez kilka kolejnych godzin nie byłam głodna
Z podanej gramatury w instrukcji wychodzi 6 małych pankejków. Smażyłam na suchej patelni, nic się nie przykleiło
Ogólnie polecam, bardzo szybka opcja na śniadanie. A z tym kremem o którym przed chwilą pisałam to w ogóle niebo
#studentkagotuje mój tag
#jedzenie #dieta #mikrokoksy #zdroweodzywianie
@Astygmatyk: Weź z KFD. SFD to c-----a firma i mają historię z leceniem w kulki ze składem produktów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Astygmatyk:
@Rruuddaa:
https://forum-sportowe.pl/topic/3675-uwaga-allnutrition-whey-protein-badania-oszustwo/
O proszę, zapoznam się z tym, dzięki za info!