Wpis z mikrobloga

Którego CODa polecacie? Widzę ze trochę potaniały to coś bym może wypróbował. Priorytet to kampania. No i raczej wersje pod współczesny sprzęt co by oko pocieszyć. Podobno fajny jest tryb zombie? Dzieki #xbox #xboxseriesx #callofduty
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@boleek: jeden rabin powie tak drugi inaczej. W BO4 nie ma kampanii a w dwóch ostatnich Codach masz dobre kampanię. Ale za to multi w cold war ssie pałkę gdzie w MW było świetne. Ale za to MW już nie jest wspierane a CW będzie jeszcze do listopada.
  • Odpowiedz
@boleek: kampanię CW przeszedłem w grudniu jak był ten bug z darmową wersją single player w 4 godziny, więc nie nastawiałbym się na długą przyjemność z rozgrywki. Moim zdaniem za to multi nie odstaje względem MW i w Nuketown przegrałem kilkadziesiąt godzin, także mogę polecić.
  • Odpowiedz
  • 0
@WabiSabi: Poszło ostatecznie ww2 ver deluxe. Najkorzystniej cenowo. Ja już troche stary koń i w Normandii najszybciej sie odnajde, chyba. Peace ( ) Znaczy sie War
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@boleek: Ja się bardzo dobrze bawiłem w kampanii w WW2, choć była trochę za krótka.
Graj oczywiście na weteranie, inaczej nie ma sensu, obiecaj ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@boleek: No i ten CoD ma to do siebie, że tylko na weteranie nie widać znaczników zabójstw, a mi dodaje wczutki ta niepewność, czy zabiłem tego szkopa i mogę już wstać, czy ciągle siedzi w tej stodole ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz