@acidd: Nie żeby lipa, bo serwis na dobrym poziomie i nie ma epatowania polityką ale jednak odpoczywałem przy 357 pozbawionym informacji o koronawirusie, poczynaniach polityków itp.
@Precypitat: co?co za różnica, i tak nie masz reklam. A szybkie brejking news 5 minut to potrzebny element radia, a nie playlisty podcastów, która 357 narazie jest przez pół dnia
@peja_ricardo12: no dla mnie jest różnica i to właśnie napisałem, a będąc podpiętym do sieci praktycznie 24 na dobę nie potrzebuję serwisu co godzinę, najwyżej szybką pigułę co parę godzin.
@Precypitat: po prosty narzekasz, żeby narzekać, 3-5 min to nic xD fajnie że lukrujesz onet 24/7, w pracy jednak dobrze mieć radio przypominające radio
@peja_ricardo12: typie, zdradzę ci tajemnicę. Nawet dwie. Pierwsza - jak jest jakaś ankieta/pytanie w internecie, a ktoś odpowie inaczej niż ty, to nie musisz od razu wyjeżdżać do niego ze swoimi opiniami. Druga - cokolwiek nie napisze tu ktokolwiek z nas, te serwisy i tak będą odbywać się w zamierzonej już formie. Elo xD
@acidd: to zależy, jak mają dołożyć kolejną porcję gadania, do i tak już przesyconej gadaniem ramówki, to ja dziękuję. Ostatnio coraz mniej włączam 357, bo trafić tam na muzykę to jak wygrać w totka.
#ankieta