Wpis z mikrobloga

Umowa mi się kończy za miesiąc i raczej będę przechodził z plusa gdzie indziej . Gdzie polecacie się przenieść 3 numery, bez telefonu. #orange #play #tmobile czy jednak zostać w #plus
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Marcymon od roku jestem w #vikingmobile i jeszcze nie narzekam. Mają u mnie ogromnego plusa za co będą chwaleni. Tj, nie mogłem w terminie im zapłacić za usługi i poprosiłem o przesunięcie terminu o 7 dni. Niestety, nie da się ale zwyczajnie ten miesiąc masz od nas za darmo - takie coś usłyszałem. 22zł miesięcznie, 20gb neta. Czego chcieć więcej?
  • Odpowiedz
@Igor-Leonow: jasne jasne, orange jest super, dopóki się coś nie spieprzy. Na naprawę domowego internetu u nich czekałam prawie 2 miesiące (pracując zdalnie na internecie mobilnym, który niemal nie miał zasięgu, bo mieszkam na zadupiu). Pomyślisz, że dostałam jakąś fajną rekompensatę, może bonus jakiś? Absolutnie nie. Chcieli mi jedynie dać GB internetu mobilnego, ale na szczęście nie mam i nigdy nie będę mieć u nich żadnej innej umowy, komórkę mam
  • Odpowiedz
@AnaliaOdtylia: Cześć, szkoda że miałaś takie doświadczenia. Dwa miesiące to bardzo długo, wiem jednak, że takie przestoje świadczą o mega poważnej awarii, której nie można było naprawić natychmiast. Żyjemy jeszcze w czasach, gdzie zdarzają się kradzieże kabli miedzianych, nie wpuszczaniu techników na tereny prywatne, gdzie są ulokowane kanały teletechniczne i wielu innych. Trzymaj się #orangeteam
  • Odpowiedz