Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@girlsjustwannahavefun: literalnie każdy zdrowy umysłowo człowiek (za wyjątkiem madek na FB) wie że nie bierze się samotnych matek xd nawet one same doskonale wiedzą że ich wartość na rynku matrymonialnym znacząco spada xd
@jarema87: zajebista sytuacja, sam nie musisz się martwić wychowaniem dziecka, jest już na tyle duże ze najgorszy czas z pieluchami, darciem w nocy itp za nim plus nje musisz ryzykować ze coś się złego zdarzy i splodzisz np chore dziecko, jak dla mnie win win
@jarema87: jak jest ok i dogadujecie się to czemu nie?
Jeszcze pytanie czy mieszkacie razem, czy tylko chcecie się spotykać.

Generalnie powiem tak: są nastolatkowie 13lvl spokojni i mniej spokojni
Nie wiem jak ona przedstawi waszą relacje dzieciakom oraz ile facetów tak się pojawiało jako nowy partner rodzica i jakie dzieciaki mają wcześniejsze przeżycia z ojczymami, ale generalnie jakbyś trafił na trzynastoletnią mnie to strasznie uprzykrzyłabym Ci życie, bo mając 13
41 lat ma

ma dziecko 13 letnie

@jarema87: Pobieżnie zerknąłem na Twój profil i milf to chyba Twój target. Więc pod względem relacji bardziej łóżkowej niż życiowej to czemu nie. Bawienie się w dom będzie wbrew temu co Ci się wydaje trudne. Nastolatka zawsze może Ci powiedzieć "Nie jesteś moim ojcem" itp. A będąc w związku na pewno pojawią się jakieś oczekiwania natury finansowej wobec Twojej osoby.
@jarema87: Najważniejsze pytania:
- co robi na co dzień?
- w jakich okolicznościach rozstała się z ojcami tych dwóch dzieci?
- czy jest niezależna finansowo?

Bo to nic dziwnego, że kobieta w wieku 41 lat ma dwójkę dzieci. Jeśli coś fajnego w życiu robi i dziecko nr 2 nie jest wynikiem zdradzania ojca dziecka nr 1, to spoko. Każdy ma jakąś przeszłość.

Chcesz mieć swoje dziecko? Jeśli nie, to spoko układ
Mówienie o tym że branie matki z dzieckiem jest uwłaczające pod względem genetyki, kiedy żyjemy w czasach bez selekcji naturalnej XD

@EkgScam: Selekcja naturalna dalej istnieje, zapraszam na tag #przegryw. Są tam osoby z problemami, które zwykle wynikają z toksycznego środowiska. Można ich nazwać słabymi oraz wyselekcjonowanymi przez naturę do nie przekazania genów dalej, ale wszystko zależy od tego, czy uderzą w stół i zaczną coś w tym kierunku robić.