Aktywne Wpisy
Nie mam matury, nie poszedłem na WYMARZONE studia bo uwaliła mnie obowiązkowa matematyka giertycha. Dzisiaj dzięki temu pajacowi muszę pracować jak zwykły robol. Specjalnie aż się spytałem znajomych zagranicą czy w ich zawodzie wykorzystują matematykę. Nie, ich obchodzi co im wypluje kalkulator, a jak mają obliczyć sobie metraż to opłacają fachowców, matematykę to oni widzą jak muszą sobie budzik na rano ustawić.
TFU NA CIEBIE FR*JERZE
#polityka #sejm #bekazpisu
TFU NA CIEBIE FR*JERZE
#polityka #sejm #bekazpisu
cambiasso +474
@jarema87: nie jesteś zbyt bystry, chyba wiem już czemu samotna mama wzięła Cię na celownik.
Jeszcze pytanie czy mieszkacie razem, czy tylko chcecie się spotykać.
Generalnie powiem tak: są nastolatkowie 13lvl spokojni i mniej spokojni
Nie wiem jak ona przedstawi waszą relacje dzieciakom oraz ile facetów tak się pojawiało jako nowy partner rodzica i jakie dzieciaki mają wcześniejsze przeżycia z ojczymami, ale generalnie jakbyś trafił na trzynastoletnią mnie to strasznie uprzykrzyłabym Ci życie, bo mając 13
@tygryske: 41 lat u dziewczyny to wiek rozrodczy
Komentarz usunięty przez autora
@jarema87: Pobieżnie zerknąłem na Twój profil i milf to chyba Twój target. Więc pod względem relacji bardziej łóżkowej niż życiowej to czemu nie. Bawienie się w dom będzie wbrew temu co Ci się wydaje trudne. Nastolatka zawsze może Ci powiedzieć "Nie jesteś moim ojcem" itp. A będąc w związku na pewno pojawią się jakieś oczekiwania natury finansowej wobec Twojej osoby.
- co robi na co dzień?
- w jakich okolicznościach rozstała się z ojcami tych dwóch dzieci?
- czy jest niezależna finansowo?
Bo to nic dziwnego, że kobieta w wieku 41 lat ma dwójkę dzieci. Jeśli coś fajnego w życiu robi i dziecko nr 2 nie jest wynikiem zdradzania ojca dziecka nr 1, to spoko. Każdy ma jakąś przeszłość.
Chcesz mieć swoje dziecko? Jeśli nie, to spoko układ
@girlsjustwannahavefun: ale ma racje. Brac babe z dzieciakiem to przegrywanie zycia mocno. Tylko swieze dupeczki, a nie po porodzie.
@EkgScam: Selekcja naturalna dalej istnieje, zapraszam na tag #przegryw. Są tam osoby z problemami, które zwykle wynikają z toksycznego środowiska. Można ich nazwać słabymi oraz wyselekcjonowanymi przez naturę do nie przekazania genów dalej, ale wszystko zależy od tego, czy uderzą w stół i zaczną coś w tym kierunku robić.
Mam nadzieję że masz samochód, który da radę dociągnąć do Czech w razie W
No tak średnio bym powiedział xD