@mpetrumnigrum: Na MZ nie miałem okazji, dopieo późniejsze MZ ETZ 251 dwa ponizej to zdecydowanie WFM 150 Przypomnij mi czy z MZ ES nie ma tego niebezpiecznego błedu, ze podczas skrętu reflektor wciąż "patrzy" przed siebie?
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: dokładnie tak jak piszesz, ESka miała reflektor na stałe zamocowany do ramy i w nocy na zakręcie nic nie doświetlało.
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: Jest OK. Choć nie wiem jakim cudem bo przecież jeżdżę motocyklem w którym "podczas skrętu reflektor wciąż "patrzy" przed siebie" ¯\_(ツ)_/¯
@mpetrumnigrum: jak tylko sprzedam nerkę, kupuje pierwszy w życiu moto. ES 250 byłby zupełnym bezsensem i czuję jak przez Ciebie zaczynam o nim marzyć.
Ty w skórzanym płaszczu z epoki i kasku z googlami.
@mpetrumnigrum: średni :P wygląda zbyt dostojnie i klasycznie. A taki ES to całkiem ciekawy design który już przeminął, ale robił wrażenie kiedy wyszedł. Troszkę jak multipla - parkowałbym je razem, a fiacik byłby na gorszą pogodę, marzenia (。◕‿‿◕。).
średni :P wygląda zbyt dostojnie i klasycznie. A taki ES to całkiem ciekawy design który już przeminął, ale robił wrażenie kiedy wyszedł. Troszkę jak multipla - parkowałbym je razem, a fiacik byłby na gorszą pogodę, marzenia (。◕‿‿◕。).
@josoof: Przy okazji jeździłem na ES 250/2 Trophy. A pasta którą podesłałeś nawet miała śmieszne momenty. I po części jest o mnie ( ͡°͜ʖ͡°). Gdy znajome
dwa ponizej to zdecydowanie WFM 150
Przypomnij mi czy z MZ ES nie ma tego niebezpiecznego błedu, ze podczas skrętu reflektor wciąż "patrzy" przed siebie?
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo:
@mpetrumnigrum: (ʘ‿ʘ)
@josoof: Tak, a o co chodzi?
@mpetrumnigrum: jak tylko sprzedam nerkę, kupuje pierwszy w życiu moto. ES 250 byłby zupełnym bezsensem i czuję jak przez Ciebie zaczynam o nim marzyć.
@josoof: Porzuć płonne swe marzenia. Zainteresuj się tym.
Ty w skórzanym płaszczu z epoki i kasku z googlami.
źródło: comment_1614715900TkPQrje2DbpknleERmOl0H.jpg
Pobierz@mpetrumnigrum: średni :P wygląda zbyt dostojnie i klasycznie. A taki ES to całkiem ciekawy design który już przeminął, ale robił wrażenie kiedy wyszedł. Troszkę jak multipla - parkowałbym je razem, a fiacik byłby na gorszą pogodę, marzenia (。◕‿‿◕。).
@josoof: Przy okazji jeździłem na ES 250/2 Trophy.
A pasta którą podesłałeś nawet miała śmieszne momenty. I po części jest o mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Gdy znajome