Aktywne Wpisy

6:42 Jak duże gość musi mieć umiejętności? Czy przy takiej prędkości przejazd np po plamie oleju albo piasku albo wodzie to jest 100% wypadek na moto?
#kiciochpyta #motocykle
#kiciochpyta #motocykle

Polejmnie +107
źródło: 1000018869
Pobierz

"Satysfakcjonujące odpowiedzi na te i inne pytania można znaleźć w oficjalnym serwisie internetowym Świadków Jehowy jw.org"
Jak ja tam byłam, to pisało się, że w Biblii, widać, sporo zmian zaszło odkąd tam nie jestem xD wprawdzie oba źródła są guślarskie, jednak nie spodziewałam się, że zaczną bardziej promować serwis internetowy, niż najważniejsze dla nich fantasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#swiadkowiejehowy
Przecież się zgadza wszystko? ( ͡° ͜ʖ ͡°
@Zgrywajac_twardziela Biblia jak i Bóg praktykami magicznymi się brzydzą i uważają je za grzech, a samo guślarstwo powszechnie utożsamiane jest z wiarą pogańską. Poza tym w Biblii można znaleźć dużo mądrych rzeczy i nazywanie jej "gusłami" jest po prostu oznaką ignorancji, a co za tym idzie głupoty.
źródło: comment_1614586105yeA5iWBrrtu3zN52jPfpYQ.jpg
PobierzCzym innym niż magią według tej definicji są obrzędy religijne? Jak na mój gust spełnia to jak najbardziej definicję guseł, tę którą przytoczyłeś ¯\_(ツ)_/¯
Prostactwo niczego nie wnosi do dyskusji, i jeszcze jeden taki komentarz i ją zakończę, bo w ścieku prymitywnych zachowań tarzać się nie będę.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Bóg
źródło: comment_1614590770HnJIlIM3CudjY51iDBNxMr.jpg
Pobierzźródło: comment_1614593664zzI3DkXzFLE2bFcJzj1iEk.gif
Pobierz