Aktywne Wpisy
djpatri +45
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Lukardio +62
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
Witam państwa bardzo serdecznie, 07:02:01, Niedziela, 28 lutego 2021. Imieniny: Romana, Ludomira, Lecha. Słońce wstało dziś o 06:38. Będzie oświecało nas 10 godzin i 42 minuty, w zenicie znajdzie się o 11:59 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 17:20. Ciemna noc zapadnie o 18:37, ale gwiazd można wypatrywać od 17:56.
Dzień dobry Państwu!
Dobrej niedzieli, smacznego niedzielnego śniadania :)
Migrena minęła ale zawroty zostały. Dobre i to.
Dziś dzień odpoczynku, więc odpoczywajcie :)
https://youtu.be/2gONxaO72Qo
Miłego dnia kochani! Cieszę
@shitty_support piękny portret, wczoraj zobaczyłem. :)
Halo halo:) miłej niedzieli dla wszystkich tu zebranych:)
@algus:
Szalom. Sobota spędzona w domu, spędzona z rodziną (chociaż nie było tak hop siup
@Sikorka2017 @micke @buczubuczu @rajjj @Dziesion @TomTailor100 @algus @bolorollo @wynalazek_one @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @Wejszlo @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @AllGoesWrong @slabehaslo @Dddkop @Slamowir @nivenerr @keisezrG i reszta :D
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Velixowski @Wejszlo @wynalazek_one @zawodowi3c @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @TullamoreD @unizony_czlonek @slabehaslo @Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu @Berkel_88 @bibr @piupiulaserem
spokojna niedziela, mały spacer, może serial, z9baczymy
Miłego
@nie_mowie_po_kociemu: jutro możesz spróbować :D
@wynalazek_one: @wyinwidualizowany: @slabehaslo: @algus: hejka
@bolorollo: bardzo ładny :D
Hej wszystkim!
Powiem Wam, że odpoczynek na końcu świata super, ale tęsknię za niebieskim. Wczoraj bardzo dużo spacerowałam, od reki załapałam się na rehabilitację i teraz się obudziłam z mega zakwasami XD
Wszędzie starzy znajomi i nawet wycieczka do sklepu zajmuje godzinę, bo trzeba zamienić dwa słowa. W domu chyba trzeba będzie drzwi obrotowe zamontować, bo jedni goście od