Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@Sear14: Czy się opłaca to nie wiem, będę wiedział za kilka lat, :)

Stalowy szok bardzo fajny kanał, na jednych z zawodów jego montażysta i pomocnik podbił do mnie i zapytał ile mam lat bo myślał że się przesłyszał że tylko 23. :)
@IntruderXXL: Jak nie wiesz to Ci odpowiem, w stanie skrajnego odwodnienia i wypłaszczenia mięśni, nikt by nie chciał się pokazać, dlatego ważenie w dzień zawodów zapewniłoby że każdy wychodzi w kategorii w której powinien.
@r333m4k444: Pewnie myślałeś że mnie urazi to co napisałeś, a ja powiem Ci że masz racje, ale zobacz ile osób też chce fajnie wyglądać i obserwuje ten tag.

W imię czego? Chociażby w imię tego żeby sprawdzić jaką genetyką obdarzony jestem, jak mocno mogę rozwinąć swoje ciało, jak bardzo mogę się odtłuścić, jak wiele mogę znieść dla tych 5 minut na scenie, musisz zrozumieć że tak jak kogoś jara palenie zioła
@Lewusx: idziesz do rodzinnego, mówisz że masz w rodzinie po obu stronach historię raka jelita grubego i chcesz co roku robić kolonoskopię profilaktycznie. Na recepcie dostaniesz 1 opakowanie fortransu, gdzie jest 4 saszetki na 4 przygotowania. Do kolonoskopii u dużego gościa wystarczy jedno opakowanie + dużo tabletek espumisanu, aby gazy rozrzedzić i łatwiej się odgazować.
@Lewusx: dla mnie jestes nienormalny i tyle. Trenuje sporty od dzieciaka i kazdy znajdzie cos dla siebie, ale dorosły chłop walący lewatywe i prężący sie w stringach na scenie to cos nie tak. Dzieciak będzie zapasnikiem, żeglarzem regatowym #!$%@? nie wiem kajakarzem - a ty mu opowiesz jak lewatywe robiłes bo brzuszek super wygladal...
@lezeikwicze: Nie no lepiej będzie jak powiem że w sumie to tylko pracowałem i grałem w lola, w weekend leżałem #!$%@? do góry i sączyłem kasztelana.

Zacznij uprawiać jakaś dyscyplinę, bądź w niej względnie dobry, wkręć się, to zobaczysz że dla poprawienia wyniku o 6 sekund czy 2 kg będziesz w stanie naprawdę zrobić chore rzeczy. :)
@Lewusx: Takie wpisy szanuje, duzo lepsze niz pisanie o tym, jaki świetny jestes xD Jezeli ci moge cos podpowiedzieć to wrzuć na koniec takiego wpisu jakis link do swojego fb/e-mail do konsultacji. Zawsze to jakas mini reklama
@Szimu: Dzęki, nie sądziłem że odzew będzie tak pozytywny i że Wykopki lubią czytać dłuższe wywody, to jest mój błąd, a że lubię pisać to napewno co jakiś czas jakiś temat tutaj poruszę,

Co do tej reklamy też zacznę dodawać sygnaturę, super pomysł, chociaż miejsc nie zostało wiele.

Pozdro i jeszcze raz dzięki za miłe słowo.
@Ld93 Jest jakaś federacja trójbojowa, gdzie masz martwy klasyk i zamiast bp masz ohp i ważą bezpośrednio po zawodach. Alan thrall robił odcinek kiedyś o tym.