Aktywne Wpisy
artur-klocek +52
Jak teraz się czujecie "fajnopolacy"? Jak się czujecie wyborcy PO, 2050, PSL i Lewicy?
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
Ja wiem że każda rodzina ma własny przepis na zupę cytrynową ale uważam że tradycyjny przepis mojej babci jest najlepszy.
Oczywiście ta lista jest absurdalna bo nie ma na niej solnika.
#heheszki #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
Oczywiście ta lista jest absurdalna bo nie ma na niej solnika.
#heheszki #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
#nieruchomosci #mieszkanie #wynajem #ciekawostki #safehaven #taniejniebedzie #bezpiecznaprzystandlatwojegokapitalu #kupuj
@luki201: a nie, no skoro tak to masz rację i przepraszam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiadomo, że analiza wsteczna zawsze skuteczna :)
@luki201: Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale można w ten sam sposób powiedzieć o praktycznie każdej inwestycji, jeśli odpowiednio dobierzesz sobie przedział czasowy.
https://systemtrader.pl/kronika/analiza-wsteczna-zawsze-skuteczna/
@luki201: Natomiast dobrany przez Ciebie przedział czasowy wskazuje na to, że lubisz inwestycje bardzo długoterminowe i nie obchodzi Cię czy będziesz
@luki201: Widzę, że nie trafiłem na tytana intelektu. Cały czas mówisz o opłacalności inwestycji (czyli zarabianiu) i porównujesz od innych rodzajów inwestycji, a teraz nagle o kupowaniu dla dzieci i wnuków.
@luki201: Widzę, że nadal nie zrozumiałeś - rozmawiamy o sytuacji, w której masz swoje mieszkanie i rozważasz inwestycję, czyli coś na czym zarobisz. Jeśli kupujesz dla siebie do mieszkania, to się nazywa konsumpcja.
Osobiście mam już jedno mieszkanie we Wrocławiu, w którym mieszkam i
@luki201: No i jeśli nie znalazłbyś najemców, to byś miał czynsz z kilku mieszkań do spłaty + raty kredytów. W czasie lockdownu gadałem z właścicielem mieszkania z airbnb. Mówił, że ma jeszcze 3 na długi termin i stoją puste i chyba wynajmie w cenie czynszu, bo wystawił na sprzedaż i nikt nie chce kupić, a