Aktywne Wpisy
LuckyStrike +49
#chiny Przejechanie 10.5 tysiąca kilometrów kosztowało mnie po przeliczeniu: 695 złotych. https://en.leapmotor.com/C01-Excellent
A wy co? Nadal 15 letni VW od Turasa z Niemiec i ruska ropa od Obajtka kupiona z Indii? xD Nawet mi was nie żal. Nie zapraszam do dyskusji. #motoryzacja #bekazpodludzi #tosachiny
A wy co? Nadal 15 letni VW od Turasa z Niemiec i ruska ropa od Obajtka kupiona z Indii? xD Nawet mi was nie żal. Nie zapraszam do dyskusji. #motoryzacja #bekazpodludzi #tosachiny
KosmicznyPaczek +302
Mam spory magazyn z rybami i czasami akwaria nie wytrzymują. Taki system pomógłby mi zminimalizować straty.
#kiciochpyta #remontujzwykopem #pytaniedoeksperta #budownictwo #budujzwykopem #smarthome #inteligentnydom #powodz
Te czujniki wilgoci pod zlew to są pomyślane tak, że mają odciąć dopływ wody elektrozaworem jak wykryją mokro w założeniu od pękniętego wężyka czy zwalonej baterii.
Te twoje magazyny ryb maja jakieś autouzupełnianie wody?
Jak się rozszczelni takie akwarium, to, jak mniemam, system nie zabezpieczy przed całkowitym wypływem wody, ale wcześniej przyjedziesz ze szmatą?
Dla ocalania rybek chciałbyś pewnie