Wpis z mikrobloga

#playstationplus #psplus #playstation #ps4

Chcę zrobić lekkie #cebuladeals z Playstation Plus. Co prawda normalnie nie używam, ale Control i Finala na kiedyś chętnie sobie przytulę.

I tu moje pytanie. Nowe gry pojawiają się w pierwszy wtorek miesiąca około 16-17.
Czy jeżeli odpalę 2 marca (wtorek) plusa na miesiąc to mogę zahaczyć gry za luty(Control itd), marcowe (Final itd) i kwietniowe? 2 kwietnia wypada we wtorek, więc nadal by pasowało.
Czy ps plus jest ważny do końca danego dnia? Czy coś w mojej matematyce pojawią się jakieś niechciane zmienne i stracę możliwość "wzięcia" Controla albo czegoś z kwietnia?
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nowe gry pojawiają się w pierwszy wtorek miesiąca około 16-17.

@abcdefghijklmn8: nie, pojawiają się czasem nawet przed południem - godziny które podałeś to aktualizacja sklepu i dodanie nowego baneru z reklamą
  • Odpowiedz
@janushek: Ok. Pomijając już to. Plusa i tak odpalę we wtorek o 00:01 i zgarnę gry z lutego. Po aktualizacji zgarnę te z marca, ale kwestia o te kwietniowe. Będzie jeszcze wtedy aktywny plus?

@Marcines: doskonale o tym wiem, ale mam jeszcze kilka gier na kupce plusa, które kiedyś zamierzam ograć, więc nie przeszkadza mi to.
  • Odpowiedz
I tu moje pytanie. Nowe gry pojawiają się w pierwszy wtorek miesiąca około 16-17.

@abcdefghijklmn8: gry do sciagniecia pojawiaja sie sporo wczesniej, czasami kolo poludnia a nawet i rano, tylko trzeba je wyszukac w sklepie.

Co do dalszej kwestii to niestety nie pomoge
  • Odpowiedz