Wpis z mikrobloga

@Jestembogaty: jakimi "nami'? Jestem tu sam. Masz urojenia? Co więcej, sugerowanie że jesteś jedynym źródłem dostępu do materiałów Ziemkiewicza w internecie i wychodzenie z założenia, że nie mogłem tego widzieć już wcześniej zdaje się potwierdzać te urojenia potwierdzać( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jestembogaty Chyba żartujesz. Powiedział, że korona to grypa, co samo w sobie jest głupie, ale fakt - skrytykował lockdown w Lombardii. Tylko jak wytłumaczysz to, że kilka dni później spuszczał się nad absurdalnymi obostrzeniami PiSu i pochwal zamknięcie szkół czy lasów? Do tego miał bekę z jakiegoś celebryty, bo ten chwalił się, że był obsługiwany przez bariste z koroną?
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Vlog trwa z 10 minut, a ty odpisałeś po 5... taka dyskusja z wami. ¯_(ツ)_/¯

@Jestembogaty: myślę że chodziło o "zawsze", a RiGCZu to mu często brakowało

Na początku, gdy cały naród i wykop panikował i srał tagiem #siedznadupie po facebookach i instagrmch, to on mówił, że nie ma się czego bać i że ta panika będzie gorsza niż sama grypa - i miał rację.

Nawet nie zdajesz sobie sprawy jaki
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Jestembogaty: @MEKORRO: @PiccoloColo: ja tam go słucham bo lubię poznawać poglądy z różnych stron. po prostu nie skreślam go totalnie tylko wiem że na pewnych sprawach się nie zna, ale niektóre przemyślenia może mieć ciekawe, przykład co do relacji polsko rzymskich. nie da się ukryć że jak pracował w TVP to klaskał uszami, ale obecnie porównuje PiS do sanacji. A to nie jest jego ustach pochwała.

na tej samej