Wpis z mikrobloga

@DziewczynaChaos: slyszalem ze to specyficzny jegomosc a te nagrania mozna chyba tylko wytlumaczyc jakims rabatem na jego "uslugi" (bo daleko tu do profesjonalizmu) skoro to dalej wisi i nie ma zadnych zgloszen rodo czy cos. Tez krazyla chwile teoria o eksperymencie spolecznym ktory bilby na leb projekt zarko ale to raczej wszystko autentyki na kanale.

Z ciekawostek jest jest jednym autorow piesni pochwalnej z okresu wyborow ktora krazyla po wypoku i
s.....n - @DziewczynaChaos: slyszalem ze to specyficzny jegomosc a te nagrania mozna ...
@slozubn: Taguj Emblong to się dowiesz jak jest. Dokładnie tak jak pisali wyżej, menelica zalana i dupa przegrywa sprzedana. Na takich wioskach pod Emblongiem nie masz zbyt wiele szans na zaruchanie, a takie menelice same ciągną na dymanie. Typ to przegrany gość, który miał w dodatku dużego pecha. Ich dalsze losy nie są znane. Tutaj nie są popularnymi postaciami, chociaż takich par gdzie ona jest dużo starsza jest sporo. Widziałem takie
@Sebastian_II_Mordeczka: nie zazdroszcze, ogolnie lubie warminsko-mazurskie bo jako wojewodztwo jest jednym z ladniejszych i najmniej docenionych w kraju turystycznie ale pod wzgledem mentalnym to chyba nawet podlasie to jakas cywilizacja czasem mam wrazenie, tutaj w wielu aspektach dalej decyduje ksiadz i sredniowieczne przekonania.

a najgorsze jest to ze wielu z nich nie ma nawet za co uciec za robota a mieszkanie w zrujnowanym pgrze po rodzicach/dziadkach to jedyny gwarant bezpieczenstwa
@slozubn: #!$%@? tu jest komedia grana ostra. Jak ktoś ma jakieś 5,5k talarów co miesiąc i 10-letnia klasę premium (XD) to ludzie patrzą jak na boga i pytają czyj to samochód XD Jak w dziczy, ale kocham ten region bo stąd pochodzę i jestem nostalgiczny człowiek. W innym rejonie już nie mówiąc o innym kraju to człowiek by był robalem, ale tutaj to Bóg i Car XD
@HasmikLaVey pewnie trochę ogarnięci ale wierzący i nie było opcji, ślub musi być. Fakt, że z żuliettą bez zębów już nie ma znaczenia. Ważne żeby dziecko ochrzcić.
Ona wróci do picia a on będzie miał na boku jakąś dupę w jego wieku. Tylko dziecka szkoda.