Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 83
nsfw
Treść nieodpowiednia do przeglądania w pracy lub miejscu publicznym...
  • 98
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DywanTv: wszyscy heheszki, a ja zadam normalne pytanie. Ostatnio wrzucałeś film z bułgarów na którym robiłeś kilka powtórzeń. Pytanie czy warto robić te ćwiczenie na mniejszą ilość powtórzeń czy większą. Ja cisnę po 8+ i można płuca wypluć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Nano22: Dużo zależy od celu. Na pewno korzyści są i kiedy robisz na 5 i kiedy robisz na 12 powtórzeń. Ogólnie ja niedawno zmieniłem technikę bułgarów i teraz mógłbym robić i po 15 repów. Wcześniej stałem zbyt daleko od ławki, nie mogłem złapać równowagi, pompowały mi się prostowniki, bolała ta noga, która leżała na ławce.

https://www.instagram.com/p/CIBEFuUgIAr/

Tutaj jest to ładnie wyjaśnione, od 2. postu.
  • Odpowiedz
@DywanTv: jak dajesz sobie radę ze skupieniem na katorżniczych treningach trójbojowych gdy Twoja idealna sylwetka przyciąga uwagę wszystkich naokoło, chłopy pytają o rady a dziewczyny proszą o numer (bo aktualne wyniki w bojach każdy zna na pamięć) ?
  • Odpowiedz
mały ptaszek, wypadające włosy, popychanie kolegów w szatni, golenie d--y, lewatywa przed wyjściem na scenę

@DywanTv: tu już ama niepotrzebne, odpowiedzi na wszystkie pytania udzieliłes na samym starcie (,)
  • Odpowiedz
@FeC7800: Numer mam napisany na plecach, więc dziewczyny mogą sobie zapisać, a jedyną radę jaka jest potrzebna mam na koszulce na klacie "Squat everyday"
  • Odpowiedz