Wpis z mikrobloga

via Aplikacja_do_tworzenia_SDK
  • 41
#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Africa specjalnie dla was. Już 07:02:00, Wtorek, 23 lutego 2021. Imieniny: Romany, Damiana, Polikarpa. Słońce wstało dziś o 06:50. Będzie oświecało nas 10 godzin i 20 minut, w zenicie znajdzie się o 12:00 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 17:10. Ciemna noc zapadnie o 18:28, ale gwiazd można wypatrywać od 17:46.
micke - #contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Africa specjalnie dl...
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Hejka!
O i tak, jedziemy sobie do moich rodziców na drugi koniec polski. Powiem Wam, że Dziąślak średnio znosi - po strachu przyszedł płacz, ale po histerii już spanko. Na szczęście ma dwóch nowych towarzyszy i zjada ich bezlitośnie :)

Przed nami pewnie jeszcze ze 6h.

@Sikorka2017 powodzenia! ()
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@nie_mowie_po_kociemu: właśnie mamy taki przypadek z obecnie układanym Breugelem i jego Drogą na Kalwarię. Sprawdziłem wszystkie miejsca w pokoju, w najbliższym czasie będę odkręcać listwę i szukać tam. Śmierć frajerom, trzeba go znaleźć, ha.
To pierszzy taki przypadek, zawsze się udawało do tej pory.
  • Odpowiedz
@slabehaslo: moja firma od jakiegoś czasu mocno weszła na youtube i jak na branżę rolniczą ma dużo subów (65k). W zależności od tematyki pracownicy występują w filmach, co znaczy, że mnie też idzie tam znaleźć ¯_(ツ)_/¯

@TomTailor100: już kiedyś byłeś na takim nagraniu w firmie, jak koparki robiły pompki czy coś takiego xD pamietam jak na totokamerkach ktoś Cię namierzył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
moderacja mordercza bandycka chce mnie zniszczyc w jakis sposob ale ja im sie nie dam sie ja jestem warmianin warmianin to jest twardy chlop ze sie nie popusci sie nikomu warmianin to jest twardy gosc ni jego nie zgryziesz ta kosc twarda jak beton jeszcze lepszy jak beton
  • Odpowiedz