Wpis z mikrobloga

Nie. Byłoby tak samo jak masz słabe geny.

OP nigdzie nie napisał, że ma słabe geny, a zresztą teoria że "byłoby tak samo" przy wszystkich założeniach przez niego wypisanych jest kompletną bzdurą. Też chciałbym już z rozwiniętym charakterem i pewnością siebie jeszcze raz przeżyć młodość, bo to ostatnie to jedyne czego mi brakowało.

Ja znałem blackpilla już w gimbazie i niewiele mi to pomogło.

@zero_dwa: Nic dziwnego, bo takie toksyczne
  • Odpowiedz
Toksyczne xDDD, toksyczni to mogli być twoi starzy. Dzięki czarnej pigułce unikniesz zbeciakowania, białorycerzenia i bycia dziffką dla femoida.

@AbZu_Raymond: Współczuję jeśli żeby uniknąć bycia beciakiem musisz się odwoływać do jakiegoś prostackiego (bo umówmy się, wielce wysublimowane te myśli to nie są) zbioru zasad. xD Ja sobie doskonale radzę używając własnej intuicji.
  • Odpowiedz
MocnyWładca: Ten moment kiedy pamiętasz swoich znajomych tylko z czasów szkolnych i sprawdzasz co u nich na facebook i przeżywasz szok.. zupełnie inni ludzie, rodziny, dzieci, coś zrobili ze swoim życiem a tobie minęło 3, 4, może 5 a może 10 lat przeglądania wykopu, youtube i picia browara..

Zaakceptował: LeVentLeCri
  • Odpowiedz
@pompastic: im jestes starszy tym gorzej bo kółka juz sie potworzyły. Czasami mozesz tylko sie lekko wkrecić na pofazowane. Jednak przyjaznie znajomosci jakie zbudowałes i jak o nie dbałes takie juz zostały.
  • Odpowiedz
@a-lexis Niby tak, ale nie do końca, moim zdaniem wciąż możesz poznać nowe, bliskie osoby,czy to w pracy,czy chociażby na zajęciach sportowych. Masz jakąś zajawkę/pasje to znajdź grupę tematyczną chociażby na FB, ustaw się jeden,drugi raz i już masz ekipę.
  • Odpowiedz