Aktywne Wpisy
Świeża obciereczka w rytm bachaty. Grażyny w tle aż przebierają nogami na samą myśl, że będą następne w kolejce ( ͡º ͜ʖ͡º)
#lewandowski #lewandowska #annalewandowska #bachata #p0lka
#lewandowski #lewandowska #annalewandowska #bachata #p0lka
vanzs +35
Lidlowe Krakuski, takie świeże. Najgorzej, że #!$%@? 1/3 paczki zanim zauważyłem po ciemku biała plamkę tu i tam. Będzie sranko po filmie #lidl
Chce zrobic na spokojnie zakupy w niedziele - nie moge.
Chcialem wejsc do zabki w ciagu dnia - nie mozna, bo godziny dla seniorow.
Ceny zywnosci kosmicznie w gore.
Ceny mieszkan nieosiagalne.
Ceny aut nieadekwatne do wartosci.
Nie moge wyjsc do restauracji.
Nie moge pojsc na silownie.
Ja rozumiem ze nierobom i pasozytom wystarczy harnas, kielbasa i 500+ ale to jest ku@wa dramat!
#oswiadczenie #polska #koronawirus
@marcooo80: Chyba nie wiesz co to jest okupacja
@marcooo80: wyjść do restauracji możesz ale wejść nie :D
@marcooo80: Daj pan spokój, to jest dramat. Do Twojej listy dodam nowe podatki i sposoby na zabranie pieniędzy zwykłych ludzi i ten ambaras z aborcją. Rząd swoje, naród swoje.
@noffi: o #!$%@? na wykopie srogo xD
W ten sposób opozycja #!$%@?ła wszystkie ostatnie wybory - wyjeżdżając z lewym informatykiem-fakturowcem i ZWIASTUJĄC KONIEC ŚWIATA.
Gdy koniec świata nie nadchodził, ani jakoś nie było publicznych egzakucji lub wstrzymania dostaw produktów, nawet bardziej zatwardziałym opozycjonistom się to przeżarło.
Zamiast skupić się na kurna tej samej kwocie wolnej czy II progu i przedstawić ludziom jak bardzo są dymani przez państwo,
Powtórz podobne akcje kilka razy i robisz to samo, co odpalanie syren alarmowych "bo kiedyś było powstanie"
albo inny przypadek
Ciekawe, co w obecnej sytuacji zrobiłaby ta cudowna opozycja, tak zapatrzona w zachód, który...zamyka się jeszcze mocniej xD No naprawdę jestem ciekaw, czy jakby wprowadzono faktyczną godzinę policyjną na wzór krajów postępowego zachodu, to co byś wtedy mówił i dlaczego mam wrażenie,
"Teraz to nic nie będzie można" słychać od kilku lat. Zamiast choćby "skuhwysyny podnieście progi od 11 lat nieaktualizowane"- no ale po co tłumaczyć polaczkom że dyma ich każdy rząd, jak łatwiej się wygrywa ogłaszając, że "już od jutra" będzie