Wpis z mikrobloga

Zaufalem pierwszy raz pewnej dziewczynie, otworzyłem się uczuciowo, teraz juz wiem że nie warto. Nie warto wam okazywać czułości, bliskości. Lubicie, gdy facet ogólnie traktuje was jak pojemnik na ejakulat i was olewa, to same latacie za nim. Teraz już nigdy nie popełnię tego błędu. Czas ostatecznie wyeliminować z siebie resztki uczuć. Ależ ja byłem głupi. Nie jesteście tego warte, żeby po prostu poza łóżkiem was brać na poważnie. Nie byłem ani pantoflem, ani nie mialem totalnie w------e. Znalazłem złoty środek. Nawet to nie wystarczyło.
#rozowepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow #s--s #takaprawda #niebieskiepaski #feels
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Felixu po jakim czasie? skoro mowa tu o co najmniej pół roku. kręcisz jak stąd do Arkansas. no nic Mirku współczuję. Jeśli chcesz okłamywać to okłamuje ale życia nie oszukasz
  • Odpowiedz
@Felixu: Wydaje mi się, że wiek zrobił swoje. Nie jest zainteresowana twoimi uczuciami ani miłością - robiła cie w ch*ja. Nic na to nie poradzisz. Sama musi się przejechać na tym "złym chłopcu", żeby doceniła tych dobrych.
  • Odpowiedz
co ciekawe ona sama mowi,ze to jej wina wszystko i to ze ona z-----a i nie chce mnie krzywdzić

@Felixu: No i ma racje. Przynajmniej wie, że to jej wina i się przyznała. Na twoim miejscu w ogóle bym sie nie otwierał przed nią, to bez sensu i na krótką mete. W tym wieku "uczucia" są chwilowe, nic nieznaczące. Nie jest źle tylko następnym razem, nie otwieraj się przy 16/17-latce.
  • Odpowiedz
co ciekawe ona sama mowi,ze to jej wina wszystko i to ze ona z-----a i nie chce mnie krzywdzić

@Felixu: To jest mirek taktyczny tekst. "z------m, "nie chciałam cie skrzywdzić", ale okłamywała i olała twoje uczucia.
  • Odpowiedz
@Felixu Zapomnij, wyciagnij wnioski. Niestety prawda jest taka ze kobiety na poczatku sa uczuciowe, co wzbudza nasze zaufanie, tak samo jak to ze wierza w swoje klamstwa. Niestety w tych kwestiach trzeba wybierac chlodna logike i pomimo najszczerszych intencji miec swoje zdanie. Sam ostatnio odwalilem taka patologie ze glowa mala xD. Szczerze to mam ochote zapasc sie pod ziemie bo nie wierze ze mozna byc az tak tepym. Oczywiscie schemat byl
  • Odpowiedz
@Felixu: Spoko tez sie kiedys przejechalem ( ͡° ͜ʖ ͡°) teraz traktuje jak szmaty, bo o wiekszosci mam takie zdanie= ruchania na peczki, a jeszcze cos sie zje na cieplo.
  • Odpowiedz
@Felixu: Skoro chce cię nadal trzymać jako przyjaciela, to znaczy że traktuje cię jako beta-orbitera. Wiek 16 laski nie jest też najlepszy, jeżeli nawet już szukasz relacji z takimi młodymi to musisz wiedzieć że one od ciebie oczekują samca alfa ze stali nie kogoś jakkolwiek emocjonalnego
  • Odpowiedz
@Kozzziar: napisalem ze znalazlem zloty srodek pomiędzy byciem pantoflem a miec totalnie w------e. W lozku byl ogien. Nigdy ni3 balem sie wyrazac swojego zdania
  • Odpowiedz