Wpis z mikrobloga

Zaufalem pierwszy raz pewnej dziewczynie, otworzyłem się uczuciowo, teraz juz wiem że nie warto. Nie warto wam okazywać czułości, bliskości. Lubicie, gdy facet ogólnie traktuje was jak pojemnik na ejakulat i was olewa, to same latacie za nim. Teraz już nigdy nie popełnię tego błędu. Czas ostatecznie wyeliminować z siebie resztki uczuć. Ależ ja byłem głupi. Nie jesteście tego warte, żeby po prostu poza łóżkiem was brać na poważnie. Nie byłem ani pantoflem, ani nie mialem totalnie w------e. Znalazłem złoty środek. Nawet to nie wystarczyło.
#rozowepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow #s--s #takaprawda #niebieskiepaski #feels
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

K---a jak miałem 16 lat to szczytem mojego wygrywu było przelizac się po pijaku z kolezanka, a tu 16 latka od pół roku w fwb siedzi z typem a potem go zostawia xdddd

Co w moim życiu poszło k---a nie tak że mam prawie 30 lat i ziobro takich przygód na koncie?

• Odpowiedz
@Felixu: Szkoda zachodu. Po co Ci ona w życiu? Będziesz się tylko łudzić, że może kiedyś coś będzie. Olej Miras tę karynę i znajdź sobie kogoś wartościowego ;)
  • Odpowiedz
@Novisoon: zeby to bylo jeszcze takie latwe, znalezc i poznac kogos kto wzajemnie byłby zainteresowany. Gdyby laski same sie dobijaly do mnie to bym tak tego nie przezywal, a tak to nie mam zadnej opcji zapasowej ani nikogo na oku. Boje sie chyba po prostu znowu byc totalnie sam. Bo jestem tak na prawde samotny przez cale zycie, mimo ze niby są jacyś ludzie wokół
  • Odpowiedz
@Felixu: Weź się w garść i nie przejmuj się 16-letnią Julką, która ma prawo być niedojrzała. Znajdź sobie kobietę, która jest odrobinę młodsza i już. Jeżeli będziesz grzebał w 16-tkach, to będziesz tak kończyć.
  • Odpowiedz