Aktywne Wpisy
krzaczor93 +149
"By gospodarkę uzdrowić, wybieraj produkt krajowy" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest straszne, że wystarczy aby jakiś Mark z US&A wyjął wtyczkę, a większość ludzi zostaje w zasadzie pozbawiona zdolności komunikacji przez Internet (co przy okazji obnaża też ich uzależnienie od tego medium).
#facebook #internet #socialmedia
Jest straszne, że wystarczy aby jakiś Mark z US&A wyjął wtyczkę, a większość ludzi zostaje w zasadzie pozbawiona zdolności komunikacji przez Internet (co przy okazji obnaża też ich uzależnienie od tego medium).
#facebook #internet #socialmedia
To były ciężkie 3 lata. Nie będę kłamał. Akcje Tesli w między czasie straciły 75% swojej wartości i z rekordowych $414 spadły nawet do $101 około 2 lata temu.
Dzisiaj Tesla notuje swoje nowe All Time High.
Pamiętajcie by inwestować tylko te pieniądze, które w 100% jesteście gotowi stracić. Inaczej człowiek nie myśli racjonalnie.
Gdybym
Dzisiaj Tesla notuje swoje nowe All Time High.
Pamiętajcie by inwestować tylko te pieniądze, które w 100% jesteście gotowi stracić. Inaczej człowiek nie myśli racjonalnie.
Gdybym
Dobra o to tu chodzi? Zapytałem się laski czym się zajmuje, a ta, wyskoczyła już z postawą obronno-agresywną, mimo zapewnienia, że nie będę się z niej śmiał w poprzedniej wiadomości czyli mi nie ufa.
No i teraz najgorszą rzeczą jaką możecie zrobić to napisać jej, ze niee, że spoko, próbować ją ugłaskiwać. Błąd! Zachowacie się jak rodzic pozwalający szantażować się dziecku płaczem. Potem będą wam wyskakiwać z tekstami w stylu "nie kochasz mnie!". Szara myszka jest taką samą kobietą jak julka czy szlauf. Każda chce być w pewnym zakresie zdominowana i sprawdza czy jej potencjalny facet jest podatny na manipulacje.
No to co trzeba robić? Odpowiedzieć ogniem, oskarżyć ją o to, że jest podła, obrazić się. Co stanie się potem? Przeprosi. Później jest już wasza. Z nią umówiłem się na sobotę, jak na razie rokuje na dłuższy związek. #przegryw #randkujzwykopem #blackpill #p0lka
Nie przejmuj sie ze nie masz gadki, jak masz morde i wzrost to mozesz byc ceepka i tak zaliczysz.
@Angil230:
Serio czerpiesz przyjemność z "niszczenia psychiki" Bogu ducha winnej dziewczynie? Jeśli tak, to chociaż, jak twierdzisz, masz "mordę i wzrost", to prawdziwy przegryw z Ciebie.
Wy chyba w jakimś generatorze te rozmowy tworzycie.
z tym się
@Angil230: Mścisz się na konkretnie tych, które cię tak traktowały, czy na jakichś randomowych, które w wieku nastoletnim cię nawet nie znały? Bo jeśli to drugie, to jesteś s---------y ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Angil230: K---a, z doświadczenia wiem, że będzie jeszcze gorzej, przecież taka po przejściach ma od c---a strategii obronnych, byle co zrobi chłop, jej się to skojarzy z przeszłością, trauma wróci i chłop będzie miał p--------e.