Aktywne Wpisy

moll +248
źródło: 1000019693
Pobierz
fshm +187
Mieszkam w Kolumbii Brytyjskiej (Kanada) i od lat szlajam się po tutejszych lasach i dziczy, zahaczając też o szlaki w USA. Długie trasy 4x4, nocowanie na dziko, ognisko, kawa i po prostu święty spokój - to moja codzienność.
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w

Dzisiaj Tesla notuje swoje nowe All Time High.
Pamiętajcie by inwestować tylko te pieniądze, które w 100% jesteście gotowi stracić. Inaczej człowiek nie myśli racjonalnie.
Gdybym te pieniądze potrzebował na przykład na zakup mieszkania, to pewnie bym spanikował i sprzedał wszystko gdzieś za $130.
Polecam też często w ramach ćwiczeń zadawać sobie takie pytanie:
Wszystkim akcjonariuszom Tesli chciałbym pogratulować, zwłaszcza tym długoterminowym.
#tesla #gielda #tsla
źródło: temp_file8993458532570628898
PobierzJak dla mnie to nie ideologia a wnioskowanie I przewidywanie.
Ale z tym, że ludzie i tak będą pisać, że to zwykle szczęście - to się z tym już dawno pogodziłem
@anonimowy_programista: Za wiele cech można Cie przy tym dealu chwalić, jednak Twojego podejścia nikt zajmujący sie inwestycjami nie nazwie rozsądnym.
@beatboxer_z_tworek no i dobrze robili, bo mógł sprzedać, a później odkupić więcej w większym dołku.
@przegro_pisarz: Np 8.3 gramowy pocisk o pełnym płaszczu z rdzeniem ołowianym.