Aktywne Wpisy

koniolizator +50
Kto jest w Waszym #top murzynów?
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)

Bananek2 +306
Wydaje mi się, że zaszła zmiana w postrzeganiu przyszłości ogólnie w społeczeństwie. Kiedyś myśleliśmy, że 2024 będzie rokiem z dalekiej przyszłości gdzie będziemy żyć jak Jetsonowie. A jak obecnie żyjąc w 2024 wyobrażamy sobie 2070? Nijak, bo nie ma już futurystycznych wizji jak będzie zajebiście, a bardziej obawiamy się jak bardzo sprawy mogą się p---------ć. Tak jak kiedyś wydawało się że ludzkość wyczekuje przyszłości tak teraz wydaje się, że ludzkość bardziej się

#aborcja #codziennepowiedzkomus <- tag do czarnolistowania
źródło: comment_1613138289n1uS53stBnpTVVYGYf9wWD.jpg
Pobierz2) nie każdy może stosować wszystkie metody, powinnaś to wiedzieć XD
3) nie każdy chce sobie psuć gospodarkę hormonalną
4) jestem za prawem aborcji nawet jeśli ktoś zastosuje inną metodę albo nawet o czymś zapomni: ludzka rzecz. Nie chciałam od tego zaczynać bo byś się przyczepiła jak rzep psiej d--y co nam zaraz ślicznie zaprezentujesz
5) jest wyjście
Nawet mi (a mówimy tu o durexach i skynach czyli markach prezerwatyw uważanych za te dobrej jakości) zdarzało się że p----------a pękła albo co znacznie częściej się zdarza, zsunęła się do środka kobiety. To jest te 5%.
Nawet przy tych twoich implantach nadal jest prawie 1% ryzyka. Na każdy milion kobiet
1) jeśli ktoś nie przyjmuje takiego ryzyka na zajście w ciążę, powinien zastosować drugą metodę antykoncepcji - w tym wypadku prezerwatywę.
2) oczywiście. W tym wypadku można stosować jednak podwójną antykoncepcję np. metodę objawowo-termiczną + prezerwatywę.
3) jw metoda objawowo-termiczna + p----------a + stosowanie takich aktów seksualnych, które nie doprowadzają do poczęcia.
4) ja nie jestem za prawem do aborcji na życzenie, zwłaszcza finansowanej z publicznych pieniędzy, kiedy się
Tu masz dziecko urodzone w 25 tygodniu ciąży https://www.instagram.com/p/CK9Df5fDM93/?utm_source=ig_web_button_share_sheet Jaka byłoby
Po drugie - bo dla mnie życie osoby dorosłej, w pełni wykształconej, mającej wspomnienia jest ważniejsze niż życie płodu. Taka jest moja moralność, po prostu.
Po trzecie - niekoniecznie ktoś musiał się zapomnieć. Antykoncepcja zawodzi.
Po czwarte - jeżeli ktoś jest przeciwny aborcji, to może jej po
@Pierorzek: skoro mówisz o szkodliwości hormonów. Warto zaznaczyć, że wszelkie środki wczesnoporonne przysyłane przez ciocię Basię z Berlina, to nic innego jak końska dawka hormonów. Wywołują one skurcze macicy i poronienie. Zastosowane incydentalnie pewnie nie zaszkodzą, ale regularnie jako metoda późnej antykoncepcji mogą mieć wpływ na zdrowie kobiety, o którą tak się troszczysz. Co lepsze, porządne zabezpieczenie się dobrze
Dehumanizujemy wszystkich po kolei. Tak naprawdę chcemy te płody wykorzystywać do gotowania zup i jedzenia ich. Później przyjdzie pora na dwuletnie dzieci, a następnie pięcioletnie.
Z jednej strony - tak bardzo mi się to nie podoba, i tak bardzo czuję, że to jest złe.
Z drugiej strony - sytuacja jest taka, że to jest jedyne wyjście.
To nie tak powinno wyglądać.
K---a.