Aktywne Wpisy
WielkiNos +19
Czemu facetom tak trudno zrozumieć, że jak pytają kobietę czy chce coś z np. Burger Kinga jak tutaj to mówi "nie" bo nie chce robić facetowi kłopotu i wyjść na roszczeniową, ale jeśli on o niej pomyśli i kupi tego dodatkowego burgera dla niej to będzie jej miło?
#logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #zwiazki #pytaniedoniebieskichpaskow
#logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #zwiazki #pytaniedoniebieskichpaskow
Kotowca +20
Właściwie sama nie wiem czego oczekuję od tego wpisu ale to chyba moja ostatnia nadzieja...(╯︵╰,)
Pierw może opowiem trochę o sobie bo tylko tak jestem w stanie nakreślić Wam całość #!$%@? w które sama się wpakowałam.
Mam 28lat. Pochodzę z rodziny gdzie nigdy się nie przelewało jeśli chodzi o pieniądze. Rodzice zawsze ledwo wiązali koniec z końcem pomimo, że oboje byli pracujący. Od dziecka byłam nauczona, że jeśli
Pierw może opowiem trochę o sobie bo tylko tak jestem w stanie nakreślić Wam całość #!$%@? w które sama się wpakowałam.
Mam 28lat. Pochodzę z rodziny gdzie nigdy się nie przelewało jeśli chodzi o pieniądze. Rodzice zawsze ledwo wiązali koniec z końcem pomimo, że oboje byli pracujący. Od dziecka byłam nauczona, że jeśli
12 0,006
13
14
15 0,007
16 0,009
17 0,010
18 0,012
19 0,015
20
21
22 0,018
23 0,021
24 0,026
25 0,031
26 0,037
#gielda #pennystock
@siodemkaxx: Ja codziennie wystawiam zlecenie z limitem 0,5$, może ktoś źle kliknie u siebie i odkupi ode mnie xD
@widmo82: Może byłeś zbyt pazerny? Ja chciałem tylko marne 0.5$