Wpis z mikrobloga

Co to jest ten UseCrypt, którym tak się fani Vegi podniecają? To taka mega zajebista hiper super apka czy jakaś zorganizowana akcja? Jak wpisać w Google, to jakieś #spidersweb y onety plusgsm i inne to mocno promują, a paprykwege dumnie w filmie prawi, ze rzymianie 2 miesiące go nie złamali. Rly?

#kiciochpyta #pytaniedoeksperta #komunikatory #usecrypt #technologia #bezpieczenstwo #internet #prywatnosc #pytanie
chozi - Co to jest ten UseCrypt, którym tak się fani Vegi podniecają? To taka mega za...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chozi Usługodawca i jego licencjodawcy oświadczają, że ta część Aplikacji, która
umożliwia i jest odpowiedzialna za wysyłanie i odbieranie wiadomości, w tym wiadomości multimedialnych i wiadomości tekstowych, tzw. Moduł tekstowy, jest oparta na modyfikacji oprogramowania Signal iOS v 2.7.1 dla wersji iOS i modyfikacji Signal Android 3.30.4 dla wersji Android xD
  • Odpowiedz
  • 1
@xyzzy: A gdzie w tym wszystkim jestem ja? milenials #wykopplus30club który ani nie ma go za boga, ani nie miał pojęcia czym jest to gowno, które reklamuje? Dostałem filmik od ciotki (50+) i chciałem dopytać mądrzejszych od siebie, a ty mi zarzucasz, ze to reklamuje....
  • Odpowiedz
@chozi: napisałeś " Na Yt w komciach ludzie piszą, że to nie jest OpenSource wiec..." co oznacza że w dziedzinie technologii masz już więcej wiedzy niż 99.9% społeczeństwa. Serio.
  • Odpowiedz