Wpis z mikrobloga

Nic was GME nie nauczyło XD bedziecie wisieć z tym tak jak inni wiszą z GME
#gielda
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Narmol: Chociaż fakt, przemyślałem to co napisałeś, masz racje. Mnie jednak GME coś nauczyło, ze jak pociąg ruszy to nic nie kupować, a czytać i wchodzić w coś co jeszcze nie ruszyło. Tym sposobem w najgorszym wypadku jak spadnie do +5-10% zysku to sprzedam, w najlepszym zdaze sprzedać na górce.
  • Odpowiedz
Ciekawe co sie stao

@germijak: @miki4ever: @Narmol: Widocznie ci wszyscye retardzi na czele z wykopem doszli do wniosku że w sumie c--j Kanadyjskim firmom które k---a pompują jak p------i do Amerykańskiej Legislacji prawnej xDDDDDD Wyobraźcie sobie że Tilary czy SNDL wcale nie będą największymi graczami w USA xD
  • Odpowiedz
@KochanekAdmina: Oczywiście, ze nie, ale IMO ich ceny akcji są na niskim poziomie i maja perspektywę wzrostu.

Tzn. SNDL jest dla mnie kompletnie przehajpowany, dlatego tez tego nie kupowałem, ale sa firmy, które w bliższej perspektywie maja szanse na wzrost.
  • Odpowiedz
@KochanekAdmina: Jak tylko o tym przeczytałem przed wczoraj, to od razu zagrałem shorta. Nie, żebym był święty, bo GME z------m (wierzyłem w pospolite ruszenie, mam już tylko sztuke za 250$). Z gandzią nie dałem się porobić. Przyznam, że patrząc na ostatnie tygodnie, mam większą ochotę patrzeć na to, jak ludzie wykręcają 1000%+ na longach, tylko po to, aby zagrać w drugą stronę.
g.....k - @KochanekAdmina: Jak tylko o tym przeczytałem przed wczoraj, to od razu zag...

źródło: comment_16131170966Is70tzrUQlIdklsmKrgSG.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz