Aktywne Wpisy
finasteryd +136
Siema, stworzyłem ankietę do pracy dyplomowej i potrzebuję waszych odpowiedzi! Z tego powodu robię #rozdajo a wygranej osobie prześlę
150 PLN blikiem.
Link do ankiety: https://forms.gle/2Jn8rkxU3Pi8i9en9
Jedna uwaga: Ankieta jest skierowana do osób które nabyły mieszkanie/dom w ostatnich latach (2018-2023), więc serdecznie proszę o wypełnienie jej przez te osoby. Możecie też podesłać komuś, kto znajduje się w tej grupie „wybrańców” :D.
Losowanie dla plusujących (screen z wypełnieniem zwiększa szanse ( ͡°
150 PLN blikiem.
Link do ankiety: https://forms.gle/2Jn8rkxU3Pi8i9en9
Jedna uwaga: Ankieta jest skierowana do osób które nabyły mieszkanie/dom w ostatnich latach (2018-2023), więc serdecznie proszę o wypełnienie jej przez te osoby. Możecie też podesłać komuś, kto znajduje się w tej grupie „wybrańców” :D.
Losowanie dla plusujących (screen z wypełnieniem zwiększa szanse ( ͡°
PiersKurczaka +43
Co sobie ostatnio kupiliście fajnego? Ja np. kupiłem sobie chleb, fajny smaczny taki do jedzenia
#bekazpisu #nauka #edukacja #szkola #licbaza #matura #rozprawka #neuropa
@ostrykuc666: I byś #!$%@? poległ, bo mowa nie o pokoleniu generała, tylko A,Z i R.
@jarzabek: Nie przez los. To PAŃSTWO rzuciło ich w piekło na ziemi, to PAŃSTWO zawiodło, to ELITY zawidoły, to POLITYKA zawiodła, to tych dzieci rodzice zawiedli, zamiast nawet dać się dupczyć w burdelu, by zarobić na bilet dla dziecka w jedną stronę poza Europę.
Tu nie było "losu", tylko masa ludzi, którzy dała dupy, spieprzyła wszystko co mogła,
@kupkesobieciagne: ok ale co to zmienia? Nie mieli wpływu na to gdzie i kiedy trafili, a trafili fatalnie. Żaden człowiek nie powinien w taki sposób spędzić dzieciństwa, niezależnie od wszystkiego
@jarzabek: To, że biegli z patykami na miny i karabiny, rozpryskiwując się tonami, wybijając szyby swoimi flakami, zamiast w spokoju siedzieć pod beznadziejną okupacją i czekać na pomoc świata? No nie zmienia nic, bo nie powinni tego po prostu robić i tyle.
@Dawkins_Wszechwiedzacy: Mówisz o młodzieży, która biegła na miny i karabiny? Że oni nie dali sobie wciskać kitu? xD
W szkołach totalitarny międzywojenny rząd wciskał im kity łapami i nogami do gęb.
@kupkesobieciagne: A czy ja mówię o pisaniu prawdy? Mówię o przedstawieniu "pisowskiej prawdy" tak, żeby strollować założenia polecenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Myślę, że to mogła być raczej kwestia ortografii i interpunkcji.
@NaChuiMiTaCHata: młody chłopak pod żeńskim imieniem napada na ciężarówki prawicowego reżimu, gdyby tak dzisiaj młodzież korzystała z tych wzorców... a nie, czekaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)