Wpis z mikrobloga

Na trochę inny obraz wychodzi z twoich wypowiedzi

@suluf: No racja, zupełnie co innego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a ja cyk, jej nie pasuje to elo, coś tam próbowała się kontaktować, ale ją olałem ¯\(ツ)/¯

Mi zaproponowała przyjaźń była, ale nie umiałem, musiałem zerwać kontakt.

Jak umiesz się w takie coś bawić to luz, ale ja wolę wysiąść z tego tonącego statku niż stać w nim do
Ciekswe czy twoja byla pisze teraz na jakims forum o tym jak totalnie dobrze sie czuje z waszym rozstaniem, przy okazji szukajac komfortu w wysmiewaniu gonciarza od.kukoldow :D
Ja #!$%@?, to jest tak popisowy case ze mam ochote oprawic to w ramke
jak mozna utrzymywac kontakty z byłymi.. i sie ponizac w taki sposob

minie rok od kiedy mam w dupie czy #!$%@? kangi czy pierogi

mogą tak z dnia na dzień patrzeć jak kolejny raz są z kimś innym a ty tylko stoisz z boku i rozpiera Ciebie to że ktoś ją #!$%@? na twoich oczach czy coś

@suluf: no zamień "na twoich oczach" na "masz świadomość że idzie na #!$%@?" ¯_(ツ)_/¯
jak mozna utrzymywac kontakty z byłymi.. i sie ponizac w taki sposob

@suluf: Tego nie napisałem, skopiowałeś prosto od opa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

mogą tak z dnia na dzień patrzeć jak kolejny raz są z kimś innym a ty tylko stoisz z boku i rozpiera Ciebie to że ktoś ją #!$%@? na twoich oczach czy coś

@suluf: forma przykładu, no chyba nie powiesz mi że
@suluf: Tego nie napisałem, skopiowałeś prosto od opa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@MrPawlo112: Rzeczywiście moje niedopatrzenie.

no chyba nie powiesz mi że by się loszka nie chwaliła byłemu (jakby byli przyjaciółmi) że była na #!$%@? etc ¯_(ツ)_/¯

@MrPawlo112: Co ? Przecież piszesz że nie utrzymujesz kontaktów a teraz oprócz fantazji o jej seksie masz też fantazje że ci o tym opowiada ? Słowo Cuck pasuję