Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@justguylol: Samemu poleciał, ale nie mogę powiedzieć że na miejscu byłem sam, bo masę fajnych ludzi poznałem z różnych krajów. Z niektórymi dziewczynami do dzisiaj trzymam kontakt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@justguylol: w Colorado, Glenwood Springs, pracowałem jako operator atrakcji w parku rozrywki. Praca może nie jakaś super, chociaż teraz po tym czasie spędzonym w Polsce to jednak była to chyba najlepsza praca w jakiej pracowałem xD Pojechałem sam, ale na miejscu poznałem dużo fajnych ludzi i nie czułem się samotny ani razu xd Na pewno też kogoś poznasz kto będzie jechał sam, znajdziesz znajomych z którymi pojedziesz na super wycieczkę! Aczkolwiek
  • Odpowiedz
  • 0
@justguylol: No napisałem, w tym roku z BTC jadę. Na razie wszystko pod znakiem zapytania aczkolwiek są pewne przesłanki, że program się odbędzie normalnie
  • Odpowiedz
  • 0
@justguylol: Łącznie z biletami to wychodzi około 12k w najgorszym wypadku. Zwiedziłem mega dużo, większość najważniejszych punktów na zachodnim wybrzeżu plus pięć dni w nowym Jorku. Program się zwrócił i jeszcze trochę przywiozłem. Ale tak na prawdę zwiedzanie to tylko 30% radochy w moim przypadku. Zdecydowanie większą radość mi dały te cztery miesiące podczas których poznałem super ludzi, imprezy, mniejsze większe wycieczki, obcowanie z inną kulturą.
  • Odpowiedz