Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +409
To, co jest dla mnie najbardziej szalone w tym wszystkim, to że jeśli GTA 6 faktycznie wyjdzie w listopadzie, to przy założeniu podobnego cyklu produkcyjnego następna część, GTA 7, mogłaby pojawić się dopiero gdzieś około 2040 roku.
I nagle to wszystko zaczyna brzmieć jak zamknięty rozdział.
Pamiętam pierwsze odpalenie GTA 3, jeszcze ten dziwny, trochę surowy Liberty City, gdzie wszystko robiło wrażenie samego faktu, że można tak po prostu biegać po mieście. Potem mały
I nagle to wszystko zaczyna brzmieć jak zamknięty rozdział.
Pamiętam pierwsze odpalenie GTA 3, jeszcze ten dziwny, trochę surowy Liberty City, gdzie wszystko robiło wrażenie samego faktu, że można tak po prostu biegać po mieście. Potem mały
źródło: image
Pobierz
Kampinos +30
#samochody #motoryzacja
Czaicie, że nowe audi fabrycznie mają świecące logo z tyłu? xD Neony na spodzie są w opcji? Już pomijam fakt, że ta nowy stylistyka tylnych świateł jest obrzydliwa.
Czaicie, że nowe audi fabrycznie mają świecące logo z tyłu? xD Neony na spodzie są w opcji? Już pomijam fakt, że ta nowy stylistyka tylnych świateł jest obrzydliwa.
źródło: 000LIHFNNDWJWWXW-C461_webp
Pobierz

źródło: comment_1612968753QslEJfvPUtXBpUpBtMRFnu.jpg
Pobierz@milovel:
Niestety tak to działa. Jak ja miałem problemy to reszta świata miala to w dupie (nadal mają), dlaczego ja mam się przejmować TVNem?
Naprawdę myślisz, że im chodzi o wolność mediów? Gdyby im to było na rękę to media i dla samego Stalina by
@Morf:
Jesteś ulomem, że od razu zakładasz, że jestem dzieckiem na utrzymaniu rodziców?
Ależ te media nadal istnieć bedą. Nie są one też takie bezstronne i obiektywne
Ponadto wielu ludzi myli pojęcia. Wolne media to takie, które są niezależne od trzech filarów władzy tj sądów, rządu, parlamentu i prezydenta.
Nie ma znaczenia czy ich właścicielami jest Axel Springer, Discovery czy ktokolwiek inny. Ważne jest, że publikują swoje treści