Wpis z mikrobloga

@Majk_ taguj #bekazlewactwa, bo mimo wszystko jest to kolejny podatek, na który prawdziwy rząd prawicowy nigdy by się nie zdecydował

dodatkowo nowa danina to 2-12% przychodu z reklamy w zależności od rodzaju promowanego produktu. to są pieniądze, na których wydatek może się zdecydować każde przedsiębiorstwo obecne już w blokach i rubrykach reklamowych. firmy nie przestaną nagle reklamować swoich produktów, bo średnio o 7% skoczy im koszt marketingu. oczywiście, że na końcu
źródło: comment_16129434024JM4hFhMkFRKQ9zj3y1RnD.jpg
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@niezdiagnozowany: wyborcza nadaj jest podgazetą. Od około 2005 jedyne co w niej jest to polityka na każdej stronie. Liczba reportaży i ciekawych artykułów spadła prawie do zera.
@Radiativ: osłabienie podejścia, iż "mój głos nic nie zmieni" dało się zauważyć przy wyborach prezydenckich w ubiegłym roku. Taka frekwencja i taki wynik Trzaskowskiego miały swe źródło również właśnie w mobilizacji tej części elektoratu. Niestety, strona rządowa zorganizowała wówczas chyba najbardziej agresywną kampanie propagandową w historii polskich mediów, narażając jednocześnie ludzkie życie w okresie pandemii. I wtedy ledwo, ale jednak im się to opłaciło. Kolejnym razem może się już nie opłacić,
@niezdiagnozowany: Bo z resztą była, manipulacje(jak chodźby ta gdzie Jacek Hugo-Bader przemalował się na czarno xd), albo gdzie Anna Pamuła mówiła że lepiej przyjąć 7000 uchodźców kosztem życia 10 Polaków xd Gazeta Wyborcza stała się rzetelną gazetą gdy PiS im zabrał pieniądze i trzeba było ciułać ¯\_(ツ)_/¯ Poniekąd to ich wina że PiS zdobył władze
@Radiativ: No na zatrwardziałych politycznych kiboli nie zadziała, ale nadal jest gra o prawie 50% wyborców, którzy w ogóle na wybory nie chodzą, a takich można zmobilizować między innymi pokazując, że ich zaniedbanie może niechybnie doprowadzić do dyktatury.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@TenTypZez: sam mam takich w rodzinie, dziś dostałem od kilku osób zdjęcie tv, że nie działa im dzień dobry tvn, to napisałem, żeby przy następnych wyborach się zastanowili czy nadal im się nie chce i czy warto gadać, że ich głos nic nie znaczy. Większość olała temat lub wysłała uśmiechnięte buźki. To gorsze niż wyborcy PiSu. Ci przynajmniej idą i głosują, a nie, że ludzie narzekają, a jak mogą coś zmienić