Aktywne Wpisy
Lewusx +39
No i po wizycie u trenera, dostałem feedback że kończymy okres redukcji wraz z końcem miesiąca październik.
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
dorszcz +358
Skapi klienci w knajpach nie chca kupowac napojow :(
17zl za wode
#gastronomia #gastrowarszawa #warszawa #pysznepl
17zl za wode
#gastronomia #gastrowarszawa #warszawa #pysznepl
Cześć wszystkim. Mam pewien problem, który od dłuższego czasu skutecznie uprzykrza mi życie. Konkretnie chodzi o całe szambo, które mam w głowie. Na co dzień staram się jak mogę wobec wszystkich udawać, że wszystko jest normalnie, ale powoli czuję, że za chwilę to wszystko może wybić w niekontrolowany sposób.
Mam duży problem ze sobą, w relacjach z żoną, rodziną i znajomymi. Nie mam nikogo komu mógłbym o tym wszystkim poopowiadać. Niemal wszystko mnie przytłacza i mam przeczucie, że wszystko dobre co miało mnie w życiu spotkać jest już za mną.
Wszystko co kiedyś mnie cieszyło, dziś zupełnie mnie nie rusza. Czuje, że nie mogę spełniać swoich osobistych marzeń, ani realizować pasji. Wszystko co mnie męczy przekłada się na zepsucie relacji z żoną, rodziną a także na pracę. Mam wrażenie, że żyję na jakimś autopilocie. Mógłbym o tym dużo pisać ale nie w tym rzecz.
Poważnie myślę o psychoterapii. Niestety budżet nie pozwala mi na wizyty prywatne u dobrych specjalistów. Myślałem spróbować uzyskać skierowanie od lekarza rodzinnego i udać się na terapię "na NFZ". Czy uważacie, że taka darmowa terapia coś da? Znacie przypadki, że dobry specjalista, który normalnie kasuje sporo udziela także takiego "darmowego" wsparcia?
Zastanawiam się też jak to przekazać żonie. Nie ma sensu tego ukrywać - i tak się wyda gdybym zaczął chodzić na terapię.
Powoli czuję, że jestem na granicy. Codziennie czekam tylko aby iść spać.
#psychologia #depresja
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #602312c3db7e1c000b4c0e31
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Wesprzyj projekt
Co do powiedzenia tego zonie. Jest to Tobie bliska osoba, nie obawiaj się jej tego powiedzieć. Jeśli jest normalna osobą to zrozumie to i będzie Cię w tym wspierać.
Lepiej kup wino w Biedronce i idź pod most, do jakiegos pustostanu - tam znajdziesz jakiegoś lumpa, który cie wysłucha i mądrzej doradzi.
Komentarz usunięty przez autora
Walcz Mirku, krótkie to życie i szkoda je marnować.
A z żoną porozmawiaj, ona nie czyta w Twoich myślach i może zupełnie inaczej to wszystko odbierać nie mając świadomości co się