@Marlo_Stanfield: ok, z tego co widzę to chyba wiem co to jest. Zamarkowanie podania i wyjście, jest to czterogwiazdkowe. Do wykonania tylko w miejscu. RT + fake shot + lewa gałka wychylona na skos, w tym przypadku to tak na godzinę 10/11. Mogło wejść do tego anulowanie zwodu w trakcie jego wykonywania(RT+LT), co w niektórych zwodach tworzy ich nowe wersje jakby
Edit: ale po jakości filmiku jaki wrzuciłeś trudno powiedzieć,
@Marlo_Stanfield: @Elijahu: nie wiem czy to to co OP miał na myśli, ale jest jeszcze taka opcja z tym nowym dryblingiem - z bodajże L1 albo R1, gdzie trzeba trzymać jeden z tych przycisków i ruszać lewą gałką. I to też 5* i wygląda podobnie.
@Elijahu: @FanRuskichPierogow: wygląda właśnie na to, co pokazał @Elijahu. Bo na pewno jest fake shot użyty. Kurde, wyszła mega skutecznie, i to w 1 dywizji, a Varane poleciał w pole jak zły.
Jak zrobić taki trik? Cos z markowaniem strzału i pewnie 5* sztuczek bo to mbapee
#fut
Mogło wejść do tego anulowanie zwodu w trakcie jego wykonywania(RT+LT), co w niektórych zwodach tworzy ich nowe wersje jakby
Edit: ale po jakości filmiku jaki wrzuciłeś trudno powiedzieć,
Nie widziałem żeby ktoś tego za bardzo używał