Aktywne Wpisy
FuckYouTony +242
Tak pewnie też będzie wyglądał kontakt ludzi z inteligentną rasą w kosmosie.
Bonus w komentarzu, co działo się w necie tydzień po premierze "Czarnobyla".
Bonus w komentarzu, co działo się w necie tydzień po premierze "Czarnobyla".
LatajacyAntek +173
Czy naprawdę mężczyzna o białej karnacji musi wyginąć w Europie, a może nic się nie dzieje, a to zwykły zbieg okoliczności?
…zupełnie przypadkowo w polskim podręczniku upigmentowienie rozłożyło się podobnie na poszczególne płcie. Podkreślam, że to oczywiście zupełny przypadek. Kto myśli inaczej, ten foliarz, zwennik teorii spiskowych i ruska onuca!
#bruksela #polska #edukacja #dzieci #europa #ksiazki #polskiepato
…zupełnie przypadkowo w polskim podręczniku upigmentowienie rozłożyło się podobnie na poszczególne płcie. Podkreślam, że to oczywiście zupełny przypadek. Kto myśli inaczej, ten foliarz, zwennik teorii spiskowych i ruska onuca!
#bruksela #polska #edukacja #dzieci #europa #ksiazki #polskiepato
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
mam klamkomanetki shimano sora i nie wychodzi mi za bardzo hamowanie z górnej pozycji :(
z dołu jest super, duża dźwignia jednym palcem mogę koło blokować
ale z góry czuje ze nie sięgam wystarczająco nisko
na dwa palce się zatrzymuje, ale awaryjnego hamowania nie zrobię
sora ma regulacje i troche przybliżyłem sobie klamki, ale to dużo nie zmienia - nadal nie mam wystarczającej dźwigni
macie jakieś porady? ile palcy używacie do hamowania z góry? czy może tak już po prostu jest?
#rower #gravel #szosa
możesz wjechać w zakręt na którym jest troszkę piasku albo na mokre pasy pod złym kątem
Czy ja dobrze widzę że masz hamulce tarczowe na linkę? Jeżeli tak, to takie hamulce są do kitu, niestety. Tylko hydraulika!
wyregulowałem hamulce tak ze klamka jest w maksymalnej pozycji gdy hamulce sa zacisniete, przedtem miały 2-3 cm odstepu do kierownicy - mam większą dzwignie i w sumie moge wiecej regulowac sile hamowania pocwiczylem troche w garazu i jest lepiej
jak macie u siebie? na zdjeciu jest maksymalna pozycja?
@Fat_Mo: sam zaczynasz