Aktywne Wpisy
Kenjiy +6
Cześć wszystkim!
Mam taka sytuacje w zyciu ze moja narzeczona oznajmila mi wczoraj ze jedzie na wieczór panienski do Hiszpanii. Maja tam byc 5 dni i przez te dni cos tam pozwiedzac i poimorezowac. Z mojej strony nie chce sie zgodzić na ten wyjazd bo to wiadomo, kilka dziewczyn w obcym kraju to niebezpiecznie a dodatkowo wyłoży kupe pieniedzy na ten wyjadz (ma wyjść kolo 4k - 5k ze wszystkim a obecnie
Mam taka sytuacje w zyciu ze moja narzeczona oznajmila mi wczoraj ze jedzie na wieczór panienski do Hiszpanii. Maja tam byc 5 dni i przez te dni cos tam pozwiedzac i poimorezowac. Z mojej strony nie chce sie zgodzić na ten wyjazd bo to wiadomo, kilka dziewczyn w obcym kraju to niebezpiecznie a dodatkowo wyłoży kupe pieniedzy na ten wyjadz (ma wyjść kolo 4k - 5k ze wszystkim a obecnie
scamp +491
Hej, jakiś czas temu pokazywałem wam mój projekt odtworzenia stacji kolejowej w Unreal Engine. A dzisiaj chciałbym wam pokazać efekt finalny. Zapraszam na Youtube! O tutaj!
Natomiast jeżeli kogoś interesuje więcej zapraszam na swoje art station o tutaj
#nowysacz #grafika #grafikakomputerowa #grafika3d #tworczoscwlasna #design #pkp #kolej
Natomiast jeżeli kogoś interesuje więcej zapraszam na swoje art station o tutaj
#nowysacz #grafika #grafikakomputerowa #grafika3d #tworczoscwlasna #design #pkp #kolej
Ja #!$%@?
Udusze chyba tego mojego przygłupiego psa
Człowiek bierze go na pole(w rozumieniu poza krakowskim) żeby sobie pobiegał bezstresowo nie przeszkadzając nikomu, to głupi pies nim doszliśmy na miejsce pociągnął mnie bo on musi jakieś szczochu czy inne gowno powąchać, a że akurat był tam lód tak #!$%@? mnie przewrócił i to tak że nie mogłem o własnych siłach dojść do domu, na szczęście matka i dobry człowiek pomogli mi się doczłapać się do domu.
Gira chyba nie jest złamana, bo ruszać nią mogę ale #!$%@? od biodra po kolano, w tym całe biodro i staw biodrowy najbardziej?
Co jest niepokojącym objawem by jakby co dzwonić po karetkę?
#lekarz #medycyna
#lekarz
Komentarz usunięty przez autora
Dwa że chyba bym na wymianę stawu tyle nie czekał, jako zasluzony honorowy dawca krwii przysługuje mi przeszpieszenie w leczeniu( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chociaż jako honorowy dawca krwi, faktycznie masz pierwszeństwo dostępu do opieki lekarskiej, ale to nie znaczy, że by Ci zrobili operację na ten sam dzień. Ale jak obecnie