Wpis z mikrobloga

kurde no i gram ja se na Switchu w te Borderlandsy 1 już od jakiegoś czasu i niby spoko fajna gierka ale mnie uj strzela ciągle z tymi dylematami jakich broni używać, jakie sprzedawać, jakich wgl nie podnosić, jakich rodzajów broni najlepiej używać. większość czasu tracę chyba na próbie wybrania dobrej broni i tych które sprzedać :/ trochę to irytujące. macie jakieś porady/wskazówki? jak żyć? gram klasą Soldier. mam 26 lvl...
#nintendoswitch #borderlands #gry
  • 10
@Nuff ja myślałem, że tam głównie się chodzi i szczela a nie głowi nad lutem. Chociaż wiem, że to luterszuter.
Niby tak. Ale niekoniecznie chyba? Bo mają jakieś inne właściwości niektóre jeszcze xd

@Atreyu ziom mam Diablo 3 i gra mi się w nie super xd o wiele łatwiej mi w Diablo ogarnąć itemki niż tutaj xd

@KromkaMistrz ototo. Za poe to się nawet nie biorę. Diablo jest bardziej noob friendly.
@chrusto: nie graj zatem w Bl2.

W jedynce dobra broń starczy na pół gry (nawet 15-20 leveli).

W dwójce wymieniasz co 5 leveli, a im wyżej tym częściej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale z drugiej strony w dwójce na wysokich poziomach używa się tylko kilku legendarek/unikatów, więc nie musisz zbytnio wybierać.
@chrusto Grasz tym co ma większe statystyki i wybierasz ten rodzaj broni który idzie w parze ze skillami które odblokowałeś. Np. Zero w dwójce ma skille które zwiększają % dmg w głowę więc jest to postać pod snajperki.
@blare: z tego co piszesz to bl2 przynajmniej ma jakiś sens ze zmienianiem i patrzeniem na bronie. bo tutaj zdobyłem te co mam obecnie i to co znajduję do tej pory to rzeczywiście tylko zerknę i sprzedaje bo to co mam teraz jest lepsze i dobrze mi się tym gra xd