Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 127
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dinkum:

Dodatkowa trudność będzie polegała na tym, że będziecie mieli do zrobienia kompletny utwór - poza samą gitarą będzie do zagrania (lub wyklikania) perkusja, bas, może klawisze, albo coś jeszcze innego? Tu pole do popisu dla tych, którzy potrafią grać na innych instrumentach lub potrafią je wystukać w komputerze.

Czyli w sumie taki banał? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dutch - @dinkum: 
Dodatkowa trudność będzie polegała na tym, że będziecie mieli do zr...
  • Odpowiedz
@Dutch: napisałam, że konkurs nie będzie łatwy ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale można też zagrać na gitarze przy ognisku, a kumpel nagra to komórką ;)

@Big_dog: drugi komentarz od góry - postaw tam plusa.

@Szczegdan: myślę, że powinniśmy się ze wszystkim wyrobić tak, żeby w przyszłym tygodniu przed weekendem rozlosować pary i przydzielić pierwsze zadania.

Tu zdjęcie krówek, bo niektórym się nie
dinkum - @Dutch: napisałam, że konkurs nie będzie łatwy ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale można też zag...

źródło: comment_1612537695uNnNzqOcwjucGzoIzt5HNP.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@dinkum: Szalony pomysł. Zgłaszam się :D Trzeba będzie sobie przypomnieć obsługę FL Studio, żeby wyklikać podkład. Będzie trzeba to też pokazać na video, jak się klika w kąputer?
  • Odpowiedz
Będzie trzeba to też pokazać na video, jak się klika w kąputer?

@Drzejzi: to już by była chyba przesada, nie będzie to obowiązkowe. Ale jeżeli uznasz, że to będzie fajnie wyglądało na nagraniu, jako jakieś urozmaicenie, żeby nie pokazywać tylko jednego kadru przez całe nagranie, to czemu nie.
  • Odpowiedz