Wpis z mikrobloga

Weźcie wy mi powiedzcie jak wy chcecie żeby w tej Polsce było dobrze? Rządy PiSu to afera za afera, a wszystko bez żadnych konsekwencji dla winnych. Za rządów platformy za głupi zegarek można było stracić stołek, a jak policjant nadużył siły wobec niewinnego, to miał sprawę i był wypierdzielany z policjj. A wy jak te małpki w cyrku Kaczyńskiego tańczycie jak wam zagra. KOD to komuchy, TVN i wyborcza to g#@no stronnicze, strajk kobiet to lewactwo, Tanajno to tramwajno hehe i śmieszne memy, jakakolwiek nowa twarz się pojawi Palikot, Petru, a teraz Hołownia to natychmiastowa dyskredytacja. Na co wy liczycie, ze Konfederacja(która jest przybudówka PiSu, tak samo jak lewica) wjedzie na białym koniu z 40% poparciem? Wasza retoryka niczym się nie różni od TVP, te same brednie, te same próby ośmieszenie kogokolwiek kto jest przeciwko PiSowi
#polityka #polska #bekazpisu #neuropa #4konserwy #konfederacja
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Volki: większość z tego co wymieniłeś to są ogólniki, a podobnych głosowań wspólnych Konfederacji z PiSem też można by dziesiątki wymienić, ale nie o to w tym chodzi. Przed Polska w 2023 są dwie opcję albo będzie dalej rządził PiS albo będzie rządził Hołownia z pomocą platformy, nie ma innego scenariusza.
  • Odpowiedz
podobnych głosowań wspólnych Konfederacji z PiSem też można by dziesiątki wymienić

@bambaryua: no to dalej, czekam. Wersja hard: stwierdzenie kworum się nie liczy xD
  • Odpowiedz
@bambaryua: społeczeństwo polskie ma jakiś gwóźdź wbity w mózg, przypomina to trochę syndrom sztokholmski - pojawia się coś nowego - nic nie pasuje, o Konfederacji lepiej nawet nie wspominać bo oni na własne życzenie pozbawili się możliwości "wypłynięcia na szerokie wody" w polityce, swoim szuryzmem i radykalnymi poglądami odstraszyli większość wyborców i jedyną ich ambicją polityczną jest to aby przekroczyć próg wyborczy i zdobyć kilka stołków i diet poselskich
  • Odpowiedz
@bambaryua: co ma zwycięstwo Dudy do pandemii, a szczególnie do momentu gdzie obostrzeń nie było prawie żadnych?

Poza tym w sierpniu kończyłaby się kadencja Dudy i zrobiłby się jeden wielki p--------k.
  • Odpowiedz
  • 0
@greven

Heheszkowanie tego typu

Przecież ja nie heheszkuję, dzbanie.

To jest drwina z mojej strony, że nazywacie go dyktatorem i w Polsce panuje
  • Odpowiedz
  • 0
@bambaryua

większość z tego co wymieniłeś to są ogólniki, a podobnych głosowań wspólnych Konfederacji z PiSem

xD

Wymień podobne do tych głosowań xD
  • Odpowiedz
@Volki: Widzę, że zgłosiłeś mój komentarz i jakiś mode bez RiGCzu usunął - spoko, wrzucę raz jeszcze ( ͡° ͜ʖ ͡°)

dyktatora™ Kaczyńskiego

Heheszkowanie tego typu pokazuje tylko, że jesteś pożytecznym (tu cenzura bo się zdefekowałeś) taboretem. "No, hehe, nazywają Kaczyńskiego dyktatorem, panikarze xD" Przecież to nie tak, że zniszczył trójpodział władzy w kraju, ma prywatny TK, jego przydupas Zero kontroluje Ministerstwo Sprawiedliwości i Prokuratury, więc
  • Odpowiedz
  • 0
@greven Gdzie twoja tolerancja, dzbanie? Pożytecznymi dzbanami są ludzie, którzy gadają o dyktaturze.

Nawet twoja partia uznaje wybory, więc pożytecznymi dzbanami są takie osoby jak ty.
  • Odpowiedz
To jest drwina z mojej strony, że nazywacie go dyktatorem i w Polsce panuje dyktatura.

@Volki: Przecież to mam na myśli, dzbanie, jak ci się nie wyjaśni jak krowie na rowie to nie rozumiesz, że nie chodzi o słowo - jakieś prawackie przewrażliwienie na punkcie "zakazanych słów" - tylko o to, że nie ma z czego drwić. Drwisz z faktu, że w kraju jedna partia wodzowska przejęła całkowitą władzę wbrew
  • Odpowiedz