Aktywne Wpisy

Johnny007pl +362

enzojabol +625
Ja przepraszam bardzo ale czy Pan Borek może czasami, chociaż na chwilkę, momencik, sekundkę zamknąć mordę?
Ja już wiem czemu tak źle ogląda się mecze które on komentuje - bo poza tymi ciągłymi powtórzeniami, synonimami, wyrażeniami bliskoznacznymi - on ciągle gada. Bez przerwy choćby najmniejszej. On się chyba boi ciszy. Tu nawet nie ma momentu oddechu, odpoczynku, wytchnienia. I nie ma znaczenia czy na murawie dzieje się cokolwiek czy akurat po raz
Ja już wiem czemu tak źle ogląda się mecze które on komentuje - bo poza tymi ciągłymi powtórzeniami, synonimami, wyrażeniami bliskoznacznymi - on ciągle gada. Bez przerwy choćby najmniejszej. On się chyba boi ciszy. Tu nawet nie ma momentu oddechu, odpoczynku, wytchnienia. I nie ma znaczenia czy na murawie dzieje się cokolwiek czy akurat po raz
źródło: image_picker_2CD07343-EB91-4481-81D0-CBDB5FD7B777-4729-000001C38C59169F
Pobierz

#polityka #polska #bekazpisu #neuropa #4konserwy #konfederacja
No to sprawdzam:
SLD głosowało za bezprawnym przekazaniem danych osobowych z bazy PESEL, aby odbyły się niekonstytucyjne
źródło: comment_1612528277jHRVA3zBKG5fFkZveUf6Zr.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@bambaryua: dalej nie czytam
@bambaryua: no to dalej, czekam. Wersja hard: stwierdzenie kworum się nie liczy xD
@NijuGMD: ideologicznie jak najbardziej
@bambaryua: xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Poza tym w sierpniu kończyłaby się kadencja Dudy i zrobiłby się jeden wielki p--------k.
Przecież ja nie heheszkuję, dzbanie.
To jest drwina z mojej strony, że nazywacie go dyktatorem i w Polsce panuje
xD
Wymień podobne do tych głosowań xD
Heheszkowanie tego typu pokazuje tylko, że jesteś pożytecznym (tu cenzura bo się zdefekowałeś) taboretem. "No, hehe, nazywają Kaczyńskiego dyktatorem, panikarze xD" Przecież to nie tak, że zniszczył trójpodział władzy w kraju, ma prywatny TK, jego przydupas Zero kontroluje Ministerstwo Sprawiedliwości i Prokuratury, więc
Nawet twoja partia uznaje wybory, więc pożytecznymi dzbanami są takie osoby jak ty.
@Volki: Przecież to mam na myśli, dzbanie, jak ci się nie wyjaśni jak krowie na rowie to nie rozumiesz, że nie chodzi o słowo - jakieś prawackie przewrażliwienie na punkcie "zakazanych słów" - tylko o to, że nie ma z czego drwić. Drwisz z faktu, że w kraju jedna partia wodzowska przejęła całkowitą władzę wbrew