Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Hej,
Jestem w swoim pierwszym związku. Już 2 rok nam wbił, ale podczas tego naprawdę wiele przeżyliśmy.
Ostatnio tż powiedział, że darzy mnie miłością bezwarunkową.
Z jednej strony miło mi się zrobiło, a z drugiej... takie zero jakichkolwiek wymagań do mnie sprawia, że często mam wątpliwości czy mu się jeszcze podobam. Jest 7 lat starszy, leczy się, a przez leki ma mniejsze libido. Nie wiem na ile, bo seksu nigdy nie mieliśmy dużo, bo nie potrzebowaliśmy, a poza tym warunki nie pozwalały. Niestety rozmowa z nim nie daje jednoznacznej odpowiedzi bo odpowiada "bądź sobą" oczywiście nie liczę na amory, ktore miały miejsce na początku, ale niezbyt rozumiem jak podchodzić do jego wyznania.
#zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #601ce37d8f6149000a2041a6
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 8
OP: Na spotkaniu się już nie całujemy. Jedynie dajemy buziaki I to i tak na nim wymuszam. Nie przytula mnie, mówi już tylko po imieniu. Seks na szybko raz na 2 msc, że wszystkimi problemami radzę sobie sama, bo jak mu mówię, to mówi mi by iść do psychologa. Więc nawet nie mogę mu się wygadać.
Nie wiem czy to jest szukanie na siłę problemów.
Może że po 2 latach to