dlugi_ dlugi_ 04.02.2021, 18:22:18 3 + #mikroreklama ODRZUTOWA CIĘŻARÓWKA (✌ ゚ ∀ ゚)☞Pokaż spoilerpolecam do obejrzenia miłośnikom #diy na #warsztat zwłaszcza w nieco większej skali.to zawołam też jeszcze #mechanika #ciezarowki kątętu narazie jeszcze niewiele ale zapowiada się dobrze, taki polski #colinfurzelinka do wpisu @hrabia_czubriilinka do znaleziska
hrumque hrumque 04.02.2021, 18:44:31 via Wykop Mobilny (Android) 3 + @dlugi_: jak ktoś wali teksty "wpadaj na kanał YT" to tylko jeszcze brakuje "dawaj suba i Dzwoneczek" to od razu leci ignor bez ogladania
dlugi_ dlugi_ 04.02.2021, 19:07:02 2 + @hrabia_czubrii paczaj tu jakiś feedback od @hrumque: mnie w sumie też to nieco irytuje a nie jestem jakoś specjalnie do tego negatywnie nastawiony
hrabia_czubrii hrabia_czubrii 04.02.2021, 19:19:14 via Android 0 + @hrumque rób jak uważasz nikogo nie zmuszam tylko zachęcam ( ͡º ͜ʖ͡º)
ODRZUTOWA CIĘŻARÓWKA (✌ ゚ ∀ ゚)☞
polecam do obejrzenia miłośnikom #diy na #warsztat zwłaszcza w nieco większej skali.
to zawołam też jeszcze #mechanika #ciezarowki
kątętu narazie jeszcze niewiele ale zapowiada się dobrze, taki polski #colinfurze
linka do wpisu @hrabia_czubrii
linka do znaleziska
mnie w sumie też to nieco irytuje a nie jestem jakoś specjalnie do tego negatywnie nastawiony