Aktywne Wpisy
BarkaMleczna +130
Dlaczego coś tak ekstremalnego jak pełny rękaw tatuaży jest ostatnio tak powszechne?
Niezależnie od tego, kto co myśli o tatuażach, zrobienie sobie dalej ręki (albo obu) to jest ekstremalna modyfikacja ciała i wyglądu. A tymczasem mam wrażenie, że wśród Gen Z, ogromne tatuaże to coś tak normalnego jak kiedyś przekłute uszy. Zauważyłam to tego lata, kiedy jeździłam po różnych miejscach i widziałam bardzo dużo bardzo młodych ludzi tak "naznaczonych". Rzuca się to
Niezależnie od tego, kto co myśli o tatuażach, zrobienie sobie dalej ręki (albo obu) to jest ekstremalna modyfikacja ciała i wyglądu. A tymczasem mam wrażenie, że wśród Gen Z, ogromne tatuaże to coś tak normalnego jak kiedyś przekłute uszy. Zauważyłam to tego lata, kiedy jeździłam po różnych miejscach i widziałam bardzo dużo bardzo młodych ludzi tak "naznaczonych". Rzuca się to

Mircy, przychodzę do was z prośba.
Znajomy jest na etapie otwierania gabinetu stomatologicznego i szuka nazwy. Chciałby uniknąć nazw szablonowych typu dentologia itd. Celuje w nazwy nietypowe ale związane z branżą. Padł np. pomysł "Biała Szuflada" *szuflada potocznie to proteza), niestety nazwa już jest zajęta.
W związku z tym liczę na wszą kreatywność i chęć pomocy.
#kiciochpyta #pytanie #dzialalnoscgospodarcza #januszebiznesu
Znajomy jest na etapie otwierania gabinetu stomatologicznego i szuka nazwy. Chciałby uniknąć nazw szablonowych typu dentologia itd. Celuje w nazwy nietypowe ale związane z branżą. Padł np. pomysł "Biała Szuflada" *szuflada potocznie to proteza), niestety nazwa już jest zajęta.
W związku z tym liczę na wszą kreatywność i chęć pomocy.
#kiciochpyta #pytanie #dzialalnoscgospodarcza #januszebiznesu

#totalwar #warhammer
Dobre pytanie też jak rozwiążą Chaos, bo w trailerze jednostki z WoC i DoC razem. Nie będą to osobne frakcje?
źródło: comment_1612366607OL8PTssd82VrWYVrdy6W19.jpg
PobierzNo z tego co rozumiem to owszem, Husaria na niedźwiedziach nadciąga ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prawdopodobne (a raczej prawie na pewno) będzie też ten sam motyw co w dwójce czyli połączona mapa
Też mnie zastanawia jak będzie z Chaosem.
To może znaczyć wszystkie opcje w sumie ¯\_(ツ)_/¯
Czyżby Archaon miał powiedzieć papa? W sumie to nawet spoko bo Chaos w formie w jakiej został zaserwowany był nudny jak flaki z olejem
ma być 9 Lordów, ciężko mi to jakoś sobie tera policzyć, jak po 2 na każdą frakcję z Chaosem włącznie to wychodzi 10 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie wiem w sumie co tam Cathay ma w rozpisce. W sumie Tzeentch już ma Sarthoraela a Slaanesh Sigvalda.
@thority: Araby się nie pojawi, GW się nie zgodziło.
jeśli dobrze pamiętam to pojawiło się tam "not currently", więc...
źródło: comment_1612384506nauuPjnxqkx7qKsVCU83s1.jpg
PobierzNo mają być podobno
@kruzd: To są raczej one w 1:38
Przerobią mapy, dodadzą więcej prowincji i cacy.