Wpis z mikrobloga

Jak ja się cieszę, że żyję w Polsce i mówię to serio, zero kpiny.

Kurde, na świecie jest prawie 8G ludzi, a RNG wylosowało mi akurat życie wśród małej 38M społeczności w bardzo bezpiecznym kraju (obczajcie sobie statystyki przestępstw na świecie) i na wysokim poziomie (serio, porównajcie zarobki do reszty świata, ale ŚWIATA, a nie czołówki krajów z najlepszą gospodarką).

#!$%@?, jest w pytę xD Mam wszystko dosłownie WSZYSTKO, ciepło dostarczone do mieszkania, piszę sobie na komputerku i zagryzam czypsami paprykowymi Home Relax ze Stokrotki. Nic się złego nie dzieje, żadnych zmartwień, jutro sobie popracuję zdalnie robiąc w zasadzie to co chcę. Mogę sobie zwalić konia, albo napić się kolki (no dobra, kolki może nie, bo podatek cukrowy).

Wiecie jakie to jest zajebiście mało prawdopodobne? Przecież mogłem się zrespić jako nie wiem, karaluch xD Albo nawet jakby mi się wyrollowało bycie człowiekiem, to zakładając, że RNG ma jednostajny rozkład prawdopodobieństwa, prawdopodobnie byłbym jakimś Chińczykiem-niewolnikiem #!$%@?ącym za miskę ryżu xD Albo co gorsza wylosowała by mi się jakaś #!$%@? Somalia i pewnego dnia przyszli by panowie jak na pic rel i zrobili by mi boom hedszot xD

#przemyslenia #przemysleniazdupy #oswiadczenie #gownowpis #takaprawda
K.....u - Jak ja się cieszę, że żyję w Polsce i mówię to serio, zero kpiny.

Kurde,...

źródło: comment_1612214385wY4iQESisFtiwQRIJy0X8s.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Polska jest jaka jest, #!$%@?ąca etc., ale to nadal lata świetlne przed Azją i Afryką

@ZielonyMazak: Z Afryka to oczywiście się zgodzę, ale z Azja to się nie rozpędzaj, sugerujesz że przeciętny Polak m lepiej niż Tajwanczyk czy Koreańczyk? Oczywiście południowy
  • Odpowiedz