Wpis z mikrobloga

Hej, bo tu to połowa #programista15k więc pewnie ma ktoś konto mKonto Intensive w #mbank ? Chciałbym poznać opinie posiadaczy - z czego najchętniej korzystacie (poza tym, że karta jest bezpłatna przy braku operacji nawet, czego nie będzie już od marca na zwykłym koncie), co sądzicie o tym produkcie?
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@modzelem: Tak właśnie przeglądając, to za bardzo nic tam nie widzę sensownego poza możliwością tej darmowej karty i darmowych wypłat z bankomatów.
A próbowałeś kiedyś dzwonić na mLinie jako priorytet? Albo korzystać niby z tej pomocy w organizacji? (choć nie wiem, co bym mógł zlecić, żeby być pewnym wyniku - może dodzwonienie się do mBanku? :D)
  • Odpowiedz
@Dzyszla: ja mam i jestem bardzo zadowolony. Względem "normalnych" kont nie zmieniają co chwile cennika i wszystko jest za darmo, na czele z wpłatomatami wszelkiej maści, wypłatą w banku, zleceniami itp., a część usług płatnych jest tańsza niż normalnie (np. 30 vs 15 zł za SORBNET). Priorytetowo faktycznie jest się obsługiwanym. Oferta kredytówek czy w ogóle kredytów również całkiem atrakcyjna.

Tak naprawdę to nie ma się do czego przyczepić.
  • Odpowiedz