Wpis z mikrobloga

Pacjent to logitech g603 padł przycisk do scrolla i teraz pytanie, czy jest to częsta przypadłość czy raczej przypadek. Wcześniej miałem logitech g502 i tam występował dwuklik. Ogólnie logitech robi fajny sprzęt, ale często się psuje.
#pcmasterrace
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@wladca_kurczakow: Mireczku, przerobiłem 10 myszek serii G od Logitecha, w większości występował ten sam problem, przycisk rolki się sypał i był dwuklik. Jakość ich sprzętów spadła strasznie w ostatnich latach. Dla przykładu jeszcze, mam klawiaturę Pro Gaming Keyboard od tego producenta. CTRL mi odpadł po roku i przestał działać jeden z przełączników.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@wladca_kurczakow: Sam się właśnie borykam z tym problemem bo szukam jakiegoś bezprzewodowego zamiennika za G403/G703, mogę Ci jedyni napisać na ten moment czego bym nie kupił: Logitecha, Rival 650 (odklejają się gumy po bokach), Razer (problemy z softem - opinia wyczytana w sieci), Corsair też ma podobno problemy z dwuklikiem rolki.
  • Odpowiedz
@bomba4: ogólnie polecam g603 druga najlepsza myszka jaka miałem po g502. Logitech ma problemy z przełącznikami i trzeba liczyć się z tym że może iść na reklamację. Ale tutaj nic Logitech nie mogę zarzucić bo w j dnej muszce poszedł zwrot gotówki a g603 naprawili i działa bardzo dobrze.
  • Odpowiedz